(Poistunut julkaisusta)

Kontinpurkajia
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsitkö pidempiaikaisempaa työtä, jossa pääset hyödyntämään erinomaista kuntoasi ? Motivoiko sinua tulos ja raha?

Haemme nyt reippaita kontinpurkajia Uudellemaalle

Purettavat merikontit sisältävät kaikkea mahdollista lempattavasta kappaletavarasta raskaisiin yksittäislavoihin, joten purkua tehdään niin käsin kuin koneella. Työtä tehdään urakkaluonteisesti useassa eri toimipisteessä, mistä johtuen sinulla olisi hyvä olla oma auto käytössäsi. Toimipisteitä on ainakin Hyvinkäällä, Keravalla, Sipoossa ja Vantaalla. Tällä hetkellä suurin osa työstä tehdään asiakkaamme toimipisteessä Sipoossa aivan Keravan rajalla.

Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 6 ja 16 välillä. Palkkaus on kaupan (varasto) työehtosopimuksen (PK-seutu) mukainen, ja lisäksi maksamme kannustepalkkaa. Kannustepalkkaus perustuu täysin volyymiin - mitä enemmän tavaraa liikkuu rahdituspainossa, sen parempiin ansioihin pääset.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Erittäin hyvä fyysinen kunto
  • Hyvä suomen tai englannin kielen taito
  • Täysi-ikäisyys
  • Valmius rutiininomaiseen työhön
  • Oma-aloitteisuus

Aikaisempi kokemus fyysisestä ja rutiininomaisesta työstä katsotaan eduksesi. Työssä pärjää kuitenkin parhaiten terveellä maalaisjärjellä, hyvällä fyysisellä kunnolla ja rautaisella työnteon asenteella! 

 Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkaan kannustepalkkauksen avulla
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen
  • Kattavan perehdytyksen työhön ja käytössä oleviin koneisiin 

Haku päättyy sunnutaina 20.10.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla. 

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi