(Poistunut julkaisusta)

Kontinpurkajia
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsitkö pidempiaikaisempaa työtä, jossa pääset hyödyntämään erinomaista kuntoasi ja työskentelemään arkisin aamuvuoroissa?

Haemme nyt reippaita kontinpurkajia Uudellemaalle!

Työ pitää sisällään käsin tehtävää konttien purkua, joka on erittäin fyysistä ja raskasta. Työtä tehdään urakkaluonteisesti useissa eri toimipisteissä, mistä johtuen sinulla on oltava oma auto käytössäsi. Toimipisteitä on ainakin Hyvinkäällä, Keravalla, Sipoossa ja Vantaalla. Tällä hetkellä suurin osa työstä tehdään asiakkaamme toimipisteessä Sipoossa.

Työajat ovat pääasiassa klo 6 ja 16 välillä. Työssä pärjää terveellä maalaisjärjellä, hyvällä fyysisellä kunnolla ja rautaisella työnteon asenteella. Palkkaus on kaupan TESin(PK-seutu) mukainen, ja lisäksi maksamme kannustepalkkaa.

Edellytämme hakijoilta:

  • Erittäin hyvää fyysistä kuntoa
  • Suomen tai englannin kielen hyvää osaamista
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Valmiutta liikkumaan autolla eri toimipisteiden välillä

 Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkaan kannustepalkkauksen avulla
  • Pidempiaikaisen työn

Haku päättyy sunnutaina 29.9.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi