(Poistunut julkaisusta)

Kontinpurkajia
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme liikkuvia kontinpurkajia Uudellemaalle!

Etsitkö pidempiaikaisempaa työtä, jossa pääset hyödyntämään erinomaista kuntoasi ja työskentelemään arkisin aamuvuoroissa? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Työ pitää sisällään käsin tehtävää konttien purkua, joka on erittäin fyysistä ja raskasta. Työtä tehdään urakkaluonteisesti useissa eri toimipisteissä, mistä johtuen sinulla on oltava oma auto käytössäsi. Toimipisteitä on ainakin Hyvinkäällä, Keravalla, Sipoossa ja Vantaalla. Työajat sijoittuvat arkeen ja aamuihin. Tässä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus tehdä täyttä viikkoa. Työssä pärjää terveellä maalaisjärjellä, hyvällä fyysisellä kunnolla ja rautaisella työnteon asenteella. Palkkaus on TESin mukainen, ja lisäksi maksamme kannustepalkkaa.

Edellytämme hakijoilta:

  • Erittäin hyvää fyysistä kuntoa
  • Suomen kielen hyvää osaamista
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Valmiutta liikkumaan autolla eri toimipisteiden välillä

 Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkaan kannustepalkkauksen avulla
  • Pidempiaikaisen työn


Haku päättyy 28.7.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Minna Nieminen 
Rekrytointikoordinaattori

minna.nieminen@transval.fi