(Poistunut julkaisusta)

Kontinpurkajia Espooseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja joukkuehenkisiä kontinpurkajia Espooseen!

Ilmanlämpöpumppuihin erikoistuneella asiakkaallamme on tiedossa kiire loppuvuosi ja haemme nyt heidän varastolle Espooseen kontinpurkajia. Työtehtävänä on saapuvan tavaran vastaanotto. Työssä myös muuta varaston aputyötä. Työ on fyysistä ja tarkkuutta vaativaa. Haemme joukkuepelaajia, joilla on asenne kohdallaan ja halu tehdä kovalla sykkeellä duunia!
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta ennen kaikkea oikeaa asennetta. Aiemmat kokemukset katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa lokakuun puolessa välissä ja töitä on tarjolla joulukuun puolelle. Tämän jälkeen katostaan mahdollinen jatko. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti ma-pe. Voi myös olla mahdollisuus tehdä osa-aikaisesti jos työntekijä itse näin haluaa. Työtä tehdään asiakkaan varastolla Espoon Juvanmalmilla ja päivät aina 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Kontinpurkajia Espooseen!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 Hr-koordinaattori Paavo Saari 0403075111.
Kesto
2 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.10.2018 mennessä.