(Poistunut julkaisusta)

Kontinpurkaja/varastotyöntekijä URAKKAPALKALLA, Helsinki
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia varastotyöntekijöitä terminaalityöhön Vuosaaren satamaan. Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Tarjolla on kontinpurkajan paikka kovan luokan tekijälle, jota motivoi tulos ja raha. Kontinpurkaja saa määritellä työaikansa ja tahtinsa muita vapaammin, vain loppurivi ratkaisee. Urakkapalkkaus perustuun täysin volyymiin - mitä enemmän tavaraa liikkuu, sen parempiin ansioihin pääset. Kova kaveri tekee reippaasti yli TES tuntipalkkauksen. Kontit ovat 20 tai 40 jalkaisia merikontteja ja sisältävät kaikkea mahdollista lempattavasta kappaletavarasta raskaisiin yksittäislavoihin, joten purkua tehdään niin käsin kuin koneellisestikin.

Hommassa pärjää terveellä maalaisjärjellä, fyysisellä kunnolla ja kovalla työnteon asenteella. Trukinajotaito on pakollista ja muista varastotehtävistä kertynyt kokemus katsotaan suurena etuna. Osaamisen ja innon mukaan on mahdollisuus tehdä muitakin terminaalin työtehtäviä ja kehittää omaa osaamistaan esim. ulkomaan rahdin puolelle. Työturvallisuuskortti on plussaa, mutta ei pakollista. Tärkein ominaisuus on kova tuloksenteon kyky.

Edellytämme:

  • Kovan luokan asennetta ja ammattitaitoa työntekoon
  • Trukinajotaitoa 
  • Urakan (ja rahan-) nälkää
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Suomenkielen sujuvaa osaamista

 

 Tarjoamme:

  • Potentiaalin kovaan palkkatasoon
  • Mahdollisuutta kehittyä varasto- ja terminaalityön raudanlujaksi ammattilaiseksi
  • Vaihtelevia työtehtäviä
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893
mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.