(Poistunut julkaisusta)

Kontinpurkaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Haemme asiakkaillemme Keravalle & Vantaalle

KONTINPURKAJIA

Työ sisältää pitkien 40 DC ja lyhyiden 20 DC merikonttien purkuja alusta loppuun ja tarvittaessa myös muita varastotehtäviä, käsin lemppausta, keräilyä, pakkausta, hyllyttämistä jne. Työaika sijoittuu pääasiassa aamuvuoroon 8-16 riippuen päivittäisestä konttimäärästä. Työtä on tarjolla useissa kohteissa riippuen asiakasyrityksien tarpeista.

Palkka määräytyy PAU:n TES:n P-liitteen mukaan.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL -konsernin tytäryhtiö. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.