(Poistunut julkaisusta)

KONSULTTITIIMIN ESIMIES – PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Arter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Mitä haemme?

Oletko sinä hakemamme innostava ja organisointikykyinen konsulttitiimin esimies?

Haemme ammattitaitoista, näkemyksellistä ja vaikuttamishaluista ”hands on” -esimiestä. Esimiehenä ohjaat ja tuet konsulttien työtä, ja valmennat tiimiäsi yhä parempiin suorituksiin. Olet myös valmis tekemään konsultointityötä kentällä. Aikaisempi työurasi osoittaa, että sinulla on asiakaslähtöinen asenne, sekä valmiutta viedä liiketoiminnan kehittämisprojektit loppuun. Työssäsi suunnittelet ja organisoit toimeksiantoja, varmistat oikean asiantuntijan asiakkaan tarpeisiin, sekä vastaat konsulttitiimin tuloksesta ja tiimisi ammattitaidosta osallistumalla rekrytointiin ja koulutukseen.

Konsulttittiimin esimiehenä sinulla on keskeinen rooli Arter Oy:n palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä. Teet läheistä yhteistyötä palvelumuotoilijan, koulutuspäällikön, asiakastiimin, tuotekehityksen, sekä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Toimit suunnitelmallisesti ja vastuullisesti, sitoutuen yrityksen strategiaan ja tavoitteisiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet aitoa kiinnostusta asiakkaiden liiketoiminnan kehittämistä kohtaan, ja sinulla on kyky konsultoida asiakkaita. Esimieskokemus, myyntihenkisyys, hyvät IT-valmiudet ja kokemus ohjelmistoprojekteista auttavat menestymään tehtävässä.

Luonteeltasi olet sosiaalinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat toimia suunnannäyttäjänä tiimillesi. Toimintatapasi on suunnitelmallinen ja tavoitteellinen, etkä hyydy haastavienkaan tilanteiden edessä.

Tarjoamme sinulle

  • Haasteellisen, mutta palkitsevan tehtävän, jossa pääset jatkuvasti kehittämään ammattitaitoasi monipuolisissa työtehtävissä;
  • Ammattitaitoisen, energisen ja kehitysorientoituneen tiimin;
  • Vakituisen työn ICT-alalla, jossa tapaat laaja-alaisesti asiantuntijoita vaihtuvien projektien parissa;
  • Mahdollisuuden vaikuttaa ohjelmistojen ja palveluiden kehitystyöhön;
  • Näköalapaikan liiketoiminnan ja tietohallinnon kehittämiseen;
  • Joustavan tavan tehdä työtä nykyaikaisin työvälinein;
  • Bonuksena mukavat työkaverit, sekä viihtyisä ja kehittyvä työympäristö

Hae jo tänään!

Mikäli koet olevasi hakemamme osaaja, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian, viimeistään ma 26.3.2018 osoitteeseen https://www.lyyti.in/konsulttitiiminesimies_arter. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme tehtävän välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat osoitteessa www.arter.fi, sekä ottamalla yhteyttä toimitusjohtajaamme Ossi Ritolaan 0500 602 922 / ossi.ritola@arter.fi.