(Poistunut julkaisusta)

Konsulttiharjoittelija Ouluun tai Espooseen
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva kiinteistötalouden, talotekniikan (LVI, sähkö) tai talon- ja korjausrakentamisen opiskelija!

Haemme kesäksi harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kiinteistöjen ylläpidon konsultointi -yksikköömme Ouluun  tai Espooseen. Tehtäviisi kuuluvat avustavat tehtävät toimitilakiinteistöjen ylläpidon suunnitteluun, erityyppisiin teknisiin selvityksiin ja/tai kiinteistötiedonhallinnan konsultointiin liittyvissä asiakasprojekteissa.

Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija. Sinulla on MSOffice- ja AutoCAD-ohjelmien perustaidot. Sinulla on ehkä jo kokemusta rakennusten kunnossapidosta tai taloteknisten järjestelmien huoltotoiminnasta. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 29.1.2018, tiistaina 30.1.2018 ja keskiviikkona 21.2.2018 klo 13-16 yksikönpäällikkö Johanna Jalas, puh. 050 4122 789.