(Poistunut julkaisusta)

Konsultti
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Asiakkaan onnistumiseen sitoutuneita, yrittäjäasenteella tekeviä ja erilaisilta taustoilta ponnistavia tekijöitä. Sellaisia me Istekin Konsultit olemme ja haluamme myös tulevaisuudessa olla. Näemme pitkälle tulevaan, mutta ymmärrämme mitä nykyhetki edellyttää. Tätä toivomme myös sinulta, kollegaltamme.

Mitä työtehtäväsi pitävät sisällään?

Arki, tuo toistettavien rutiinien harmaa sarja. Haluamme, että palat halusta muuttaa maailmaa ja rikkoa näitä rutiineita. Työsi keskiössä on tehdä suomalaisesta yhteiskunnasta sujuvampaa meille kaikille. Näet mitä muutos tulee vaatimaan ja omaat tarvittavan kokemuksen ja kyvykkyydet muutoksen toteuttamiseksi. Työkalupakista löytyy näytöt prosessien jalostamisen, kokonaisarkkitehtuurin ja hankehallinnan saralta tai olet niiden osalta hyvällä kasvupolulla. Me emme pelkillä värikkäillä esityksillä pitkälle pääse, vaan työmme on valmis vasta kun saamme muutoksen pysyväksi osaksi paremmin sujuvaa arkea.

Istekillä emme odota sankarillisia yksilösuorituksia. Meitä on tiimissä jo lähes 20 Konsulttia, jotka tekevät arjen sujuvoittamista yhdessä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi tukenasi on yli 600 henkilön organisaation osaamispotentiaali. Tehtävässä menestymisessä auttaa ymmärrys julkisen sektorin organisaatioiden strategioista, rakenteista, digitaalisuuden seuraavista askelista, sekä ihmisten arjen tekemisestä näissä organisaatioissa.

Muutoksen etulinjassa pääset toimimaan sen moottorina ja keulakuvana. Ihmisten johtaminen muutosten tuulissa ei ole aina helppoa, mutta et säikähdä johtamisen vastuuta.

Miksi Istekille?

Tavoitteenamme Istekillä on yksilön kehittyminen. Istekillä pääset syventämään ammattitaitoasi työskentelemällä huipputason osaajien kanssa. Mielenkiintoisten, eri asiakasalueille sijoittuvien projektien parissa pääset aidosti haastamaan ja kehittämään omaa osaamistasi.

Istekillä uskomme, että paras työntekijä on onnellinen työntekijä. Pidämme työkuorman hallussa ja varmistamme, että kiire ei pilaa työnjälkeä. Palkkamallimme on rakennettu myös palkitsemaan ahkeruus ja onnistuminen.

Istekkillä on toimipisteet Kuopiossa, Jyväskylässä ja Tampereella. Etätyöskentely on myös mahdollista muilta paikkakunnilta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan kollegan löytyessä. Toimi siis nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Juha Tukiainen p. 0407322597 pe 30.10 klo 14-15 ja to 5.11 klo 15-16