(Poistunut julkaisusta)

Konsultti
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Aditro is a leading provider of HR, payroll and financial solutions and payroll outsourcing in the Nordics. In our long, extensive history of co-creating with our customers, we have gained a deep and wide expertise. Today we are over 800 committed professionals helping our customers to automate and digitalize their HR and financial processes to successfully meet the challenges of ever-changing business environment. Our mission is to help our clients create a better Employee Experience by making admin-chores less time consuming and easier to perform. Want to know more? Visit www.aditro.com

Haemme taloushallinnon konsultointiyksikköömme Espooseen

Konsulttia

Raportoinnin, budjetoinnin ja liittymäratkaisujen asiantuntijatehtäviin. Sinulla on näyttöä raportointi- ja budjetointijärjestelmien sekä liittymäratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta joko konsulttina, tuotekehittäjänä tai järjestelmän pääkäyttäjänä. Ymmärrät liiketoimintaprosesseja sekä yritysten järjestelmäarkkitehtuuria ja automatisointia. Liiketoimintatiedon hallinta, hyödyntäminen ja analysointi kiinnostavat sinua ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä. Et pelkää vastuuta ja omaat hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Konsulttina:

 • vastaat asiakaskohtaisten raportointi-, budjetointi- ja liittymäratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta yhdessä asiantuntijaorganisaatiomme kanssa
 • toimit itsenäisesti konsulttina käyttöönottoprojekteissa
 • tuet myyntiä asiakasrajapinnassa
 • luot ratkaisukuvauksia ja laadit työmääräarvioita myyntihankkeissa
 • osallistut aktiivisesti palvelujemme ja ratkaisujemme kehittämiseen yhteistyössä Aditron eri yksiköiden kanssa

  Odotamme sinulta:

 • innostusta ja energisyyttä
 • kiinnostusta alaan ja tulevaisuuden tekniikoihin
 • näkemystä ja kokemusta raportointi – ja tietovirtaprosessien määrittelystä, rakentamisesta ja kehittämisestä
 • tietokantojen, tietovarastoinnin ja SQL -kielen perustuntemusta
 • ongelmaratkaisutaitoa
 • kokemusta projektityöskentelystä
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  Taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien tuntemus ja kokemus ohjelmistokehityksestä ovat etu.

  Soveltuvan koulutus- ja kokemustaustan lisäksi arvostamme myös tinkimätöntä pyrkimystä laadukkaaseen työhön, luovuutta ja soveltamiskykyä sekä sitoutumista jatkuvaan osaamisen kehittämiseen. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Toimit luontevasti erilaisissa sidosryhmissä ja verkostoituminen on sinulle helppoa ja mieluisaa. Asiakkaalle tuotettu korkea palvelutaso ja palvelun laatu ovat sinulle itsestäänselvyys.

  Tarjoamme vaatimusten vastapainoksi haastavan, innostavan ja mielenkiintoisen tehtäväalueen johtavassa taloushallinnon palveluita tarjoavassa organisaatiossa, mielenkiintoiset asiakaskontaktit, tehtävässä tarvittavan koulutuksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

  Pohjoismainen organisaatiomme tarjoaa suuren talon edut sekä mahdollisuuksia myös pidemmän tähtäimen urakehitykseen. Aditron arvot kuvaavat meille tärkeitä asioita, kuten jatkuvaa kehittymistä, sitoutumista laadukkaisiin toimituksiin sekä miellyttävää ja rakentavaa yhteistyötä niin asiakkaiden kuin kollegojen kanssa.

  Mikäli kiinnostuit, lisätietoja tehtävästä antaa Riitta Karstela puh. 020 717 7125, riitta.karstela@aditro.com

  Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi Aditron rekrytointijärjestelmään viimeistään 24.6.2018 mennessä.