(Poistunut julkaisusta)

Konsultti työajanhallinta- ja kulunvalvontajärjestelmien pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019
Sinä henkilöstöhallinnan tai turvallisuusalan osaaja, joka rakastat liikkuvaa työtä ja olet asiakkaiden kanssa kuin kotonasi, meillä saattaa olla paikka juuri sinulle! Etsimme asiakkaallemme Certegolle konsulttia asiakkaamme koulutustehtäviin.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista konsulttia työajanhallinta- ja kulunvalvontajärjestelmien pariin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Certego Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Konsulttina osallistut asiantuntijan roolissa asiakkaidemme kulunohjaus- ja työajanjärjestelmien käyttöönottoprojekteihin ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden sekä oman asiantuntijaorganisaation kanssa. Tyypillisiä tehtäviäsi oivat muun muassa järjestelmien asiakaskohtaiset määrittelyt ja asiakaskoulutukset sekä HR- ja turvallisuuskonsultointi turvallisuuteen sekä työajanhallintaan liittyen.

Tässä tehtävässä vietät hyvin vähän aikaa toimistolla ja paljon asiakkailla ympäri Suomea. Työ sopiikin parhaiten henkilölle, joka rakastaa liikkumista ja vaihtelua ja ennen kaikkea - asiakastyötä! Auto on tärkeä työskentelyvälineesi ja mikäli sinulla on oma auto (erittäin toivottavaa!), siitä maksetaan kilometrikorvaukset ja päivärahat.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on osaamista työajanhallinta- ja kulunvalvontajärjestelmien (Flexim/ Safea/ ABLOY OS/ Lenel) parissa työskentelystä sekä aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Taustasi voi olla joko turvallisuusalalta tai mahdollisesti esimerkiksi palkkahallinnon tai HR:n puolelta. Sinulla on asiakas- ja ratkaisukeskeinen ote työhön ja halua oman osaamisen jatkuvaan kasvattamiseen. Olet hyvä esiintyjä, ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Toisin sanoen voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on:


* kokemusta työajanhallinta- ja kulunvalvontajärjestelmien parissa työskententelystä
* substanssiosaamista turvallisuus- tai palkkahallinnon tai HR:n saralla
* vahva halu asiakasrajapintatyöskentelyyn
* ratkaisukeskeinen ote työhön
* sujuva suomen- ja englannin kielen taito


Työ on liikkuvaa, joten oma auto on tehtävässä lähes välttämätön.

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työympäristön, jossa yksikään päivä ei takuulla ole samanlainen!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Liikkuva työ, alueena koko Suomi

Palkka: Kiinteä kk-palkka + kilometrikorvaukset ja päivärahat

Julkaisupäivämäärä: 6.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Certego Oy on Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja. Yrityksen palveluihin kuuluvat muun muassa lukot ja lukitusratkaisut, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät, ovi- ja porttiautomatiikka, henkilö- ja potilasturvajärjestelmät, kameravalvonta-, rikosilmoitin ja muut turvajärjestelmät sekä turvallisuusratkaisujen jatkuvat ylläpito- ja huoltopalvelut.