(Poistunut julkaisusta)

Konsultti, Office 365 (juniori)
Digital Illustrated Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haluatko kasvaa huippuosaajaksi ja edistää digitalisaatiota Suomen arvostetuimmissa organisaatioissa? Haemme kasvavaan joukkoomme oppimishaluista ja innokasta konsulttia suunnittelemaan ja toteuttamaan Office 365-pohjaisia asiakasratkaisuja.

Työkalupakkinasi on ensisijaisesti Microsoft-teknologiat, mutta otat tarvittaessa käyttöön myös täydentäviä kolmannen osapuolen teknologioita konseptiesi tueksi. Tiimissäsi on mittava joukko alan kovimpia teknologiaosaajia, joiden kanssa pääset viemään konseptit käytäntöön.

Ketä me haemme?

Sinulla voi olla kokemusta alalta ja tehtävään soveltuva koulutus, mutta vuosien työhistoriaa sinulta emme odota. Ensisijaisesti haemme energistä ja oppimiskykyistä henkilöä, joka on vahvasti itseohjautuva tiimityöskentelijä ja vie asiat aina loppuun asti. Lisäksi toivomme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä toimia tiiviissä yhteistyössä IT:en, viestinnän ja liiketoiminnan kanssa.

Organisointikyvyt ja projektinhallintaosaaminen lasketaan eduksi. Toimenkuva tarjoaa erinomaisen tilaisuuden rakentaa pitkäjänteisesti ja laadukkaasti erilaisia palvelukokonaisuuksia yhdessä asiakkaan ja Digital Illustratedin asiantuntijatiimin kanssa.

PS. Lukaise läpi Miljan ja Ilen päivän kuvaukset, niin näet millaisia työpäivämme esimerkiksi täällä DI:llä ovat.  Avoimia työpaikkojamme löydät lisää kotisivuiltamme: https://digitalillustrated.com/rekry/