(Poistunut julkaisusta)

Konsultti / MPS Career Oy, Kuopio ja/tai Joensuu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut henkilöstön ja johtamisen kehittämiseen, uravalmennuksiin sekä verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Kasvumme jatkuu ja avaamme toimiston Itä-Suomessa, Kuopiossa ja/tai Joensuussa. Etsimme myynnillisiin ja asiantuntijapalveluiden toteuttamisen tehtäviin osaavia

Konsultteja

Myynnin tehtävissä vastaat alueellasi asiakassuhteiden rakentamisesta ja konsultointipalveluiden myynnistä niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaillemme. Vahvan myynnillisen osaamisen lisäksi sinulla on halua ja pohjaa oppia palveluidemme syväosaajaksi. Tuet asiakkaittemme johtoa erityisesti avainhenkilöiden rekrytoinneissa, henkilöarvioinneissa ja johdon valmennuksissa. Odotamme sinulta hyviä verkottumistaitoja, vahvaa paikallistuntemusta sekä ylempää korkeakoulututkintoa. Kokemus henkilöstöpalvelualalta katsotaan eduksi.

Asiantuntijapalveluissa tuotat asiakkaillemme lisäarvoa erityisesti henkilövalinnoissa ammattitaitoisen ja hakijakokemusta korostavan palvelumallimme kautta. Meillä pääset kehittymään ja laajentamaan osaamistasi myös muihin MPS-palveluihin. Sinulla vähintään viiden vuoden kokemus henkilöarvioinneista ja rekrytoinneista. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa yliopistotason tutkintoa (esimerkiksi psykologi).

Tehtävien osalta arvostamme kokemusta johdolle suunnattujen asiantuntijapalveluiden myynnistä ja toteuttamisesta. Halutessasi voit myös yhdistää nämä roolit omassa työssäsi.

MPS:n organisaatiokulttuuriin sopii, jos olet työskentelytavaltasi tavoitteellinen, aktiivinen ja itseohjautuva sekä otat luontaisesti vastuun työsi organisoinnista. Säilytät energisyytesi ja reagoit nopeasti myös tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa ja aikataulut ajoittain tiukkoja.

MPS:ssä on maailman parasta seuraa ja nyt haluamme, että meillä puhutaan savoa. Olemme aidosti kiinnostuneita tukemaan ja kehittämään sinua työurallasi. Alan johtavassa ja laaja-alaisimmassa asiantuntijaorganisaatiossa sinulla on mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja ammatilliseen kasvuusi.

Lisätietoja tehtävästä antavat luottamuksellisesti Tomi Välimäki puh. 040 562 7324 sekä Iiro Pohjanoksa puh. 0500 827 384. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 30.6.2019 mennessä.