(Poistunut julkaisusta)

Konsultti, Microsoft Dynamics NAV
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme projekteihimme jo kokemusta kerryttäneitä Microsoft Dynamics NAV- ja LS NAV -konsultteja! Onko sinulla taitoa muodostaa kokonaiskuva asiakkaan tarpeista, tarjota niihin sopivia ratkaisuja ja viedä asioita tehokkaasti eteenpäin?

Tehtävä

Tässä työssä pääset mukaan voimakkaasti kasvavaan Microsoft Dynamics NAV- ja LS Retail -liiketoimintaamme. Vahvistamme jatkuvasti yksikköämme vastaamaan asiakastarpeisiin sekä uusiin teknologioihin. Asiakkaamme vaihtelevat kotimaisista tunnetuista toimijoista kansainvälisiin asiakkuuksiin. Projekteissa toimimme sekä Suomessa että yhteistyössä kollegoidemme kanssa Tanskassa ja Ruotsissa.  

Juuri nyt etsimme sekä Microsoft Dynamics NAV- että LS NAV -konsultteja. Konsulttina osallistut toimitusprosesseihimme projektin alusta loppuun saakka, myyntivaiheesta projektin päätökseen. Kaikissa vaiheissa pidät huolta taloushallinnon prosessien sujumisesta.  

Projektitoimituksissa tärkein tehtäväsi on analysoida asiakkaan esittämiä tarpeita ja etsiä niihin ratkaisuja. Luot niiden pohjalta määrittelyjä, konfiguroit myöhemmin järjestelmää asiakkaan tarpeiden mukaan ja koulutat käyttäjiä. Myyntivaiheessa taas teet yhdessä myyjiemme kanssa tarjouspyyntöjä ja työmääräarvioita sekä demoat palveluratkaisuja asiakkaalle.

Sinä

Odotamme, että sinulla on jo hyvä osaaminen Microsoft NAV 2015 -järjestelmästä (tai uudemmasta versiosta). Erityisesti hallitset taloushallinnon prosessit ja lainsäädännön. Arvostamme myös LSRetail-vertikaalin sekä kaupan alan tuntemista.

Sinulla on jo konsultointikokemusta, eli liiketoimintatarpeiden kartoittamisesta ja arvioinnista suhteessa NAV-järjestelmään. Kommunikoit sujuvasti asiakkaan organisaation eri ihmisten kanssa, jotta kokonaiskuva vastaa liiketoiminnan vaatimuksia.

Työssäsi olet tehokas ja vastuuntuntoinen. Ratkot ongelmia positiivisella asenteella ja pyrit aina erinomaiseen laatuun. Näet kokonaiskuvan, mutta et jätä huomioimatta myöskään asiakkaan näkökulmasta tärkeitä yksityiskohtia. Pystyt tunnistamaan riskejä ja tuomaan ne esiin hyvissä ajoin.  

Yhteistyö sinulta sujuu suomen lisäksi myös englannin kielellä. Olet myös valmis matkustamaan toisinaan sekä Suomessa että ulkomailla.  

Me

Sinua odottaa laaja ja kyvykäs NAV ja LS NAV -asiantuntijayhteisömme. Kokemusta tässä porukassa riittää, mutta yhdessä kehitymme jatkuvasti matkalla kohti Dynamics 365 -ekosysteemiä.

Koko Solteqissa on yhteensä yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa. Kaikkien kesken ajatuksia vaihdetaan paljon ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit. Työskentelet joko Tampereen tai Vantaan toimistolla tai Turussa.

Näin haet

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Näetkö itsesi osana solteqlaisten kasvavaa joukkoa? Lähetä meille hakemuksesi (palkkatoiveineen) viimeistään 15.10.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Miialta, miia.toivanen@solteq.com.