(Poistunut julkaisusta)

Konsultti johtotehtäviin /data architect
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, suorahaut sekä koulutukset.

Haemme nyt jo pitkään toimineelle asiakasyrityksellemme

JOHTAVAA KONSULTTIA (DATA ARCHITECT) Turkuun

Asiakasyrityksemme on datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys, joka tarjoaa  data-alustojen ja analytiikan monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia projekteja. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle data-alustojen ja analytiikan monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia projekteja. Työntekijälle tarjotaan joustavat työajat.

Viihdyt asiakasrajapinnassa. Työssäsi kartoitat asiakkaidemme nykytilaa ja autat heitä hahmottamaan heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivia tiedolla johtamisen ratkaisuja. Hallitset data-mallinnuksen ja data-integraatiot operatiivisen toiminnan ja BI näkökulmista. Sinulla on hyvä hahmotuskyky, liiketoiminnan ymmärrys sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Teet esiselvityksiä ja viet läpi POC:ja yhdessä kokeneen taustatiimimme kanssa. Suunnittelet teknisiä ratkaisuja ja toimit tukena niiden toteuttamisessa. Luonnollisesti osallistut ratkaisun ”business” testaukseen sekä löydösten ongelman ratkomiseen.

Arvostamme jos sinulta löytyy osaamista raportointityökaluista ja datan käsittelyyn tarvittavista pilvipohjaisista alustoista ja palveluista. Arvostamme myös osaamista julkisen sektorin operatiivisista järjestelmistä.

Hallitset data-mallinnuksen ja data-integraatiot operatiivisen toiminnan ja BI näkökulmista. Sinulla on hyvä hahmotuskyky, liiketoiminnan ymmärrys sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme jos sinulta löytyy osaamista raportointityökaluista ja datan käsittelyyn tarvittavista pilvipohjaisista alustoista ja palveluista. Arvostamme myös osaamista julkisen sektorin operatiivisista järjestelmistä.

Asiakasyrityksessämme on huumorintajuiset työkaverit, hyvät kehittymismahdollisuudet, tekemisen meininkin ja joustavat työajat.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraan sivuiltamme www.rekrydiili.fi ja/tai kysyä lisätietoa heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi