(Poistunut julkaisusta)

KONSULTTI, DATA SCIENCE
STE Analytics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Ratkaiset liiketoiminnan ongelmia matemaattisen mallinnuksen kautta. Asiakkainamme on globaalisti toimivia alansa kärkiyrityksiä. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, tärkeää on halusi kehittyä matemaattisessa mallinnuksessa ja asiakastyössä.

Vahvistamme nyt organisaatiotamme ja haemme sinua analyyttinen 

liikkeenjohdon konsultti, data science

Työnkuvasi on monipuolinen yhdistelmä matemaattista mallinnusta ja asiakasrajapinnassa toimimista. Alussa tehtäväsi painottuvat avustavaan rooliin, ja pääset toimimaan kansainvälisessä asiakasympäristössä yhdessä kokeneiden kollegoidesi kanssa. Tunnistamalla asiakasyritysten tarpeet ja tarjoten niihin innovatiivisia, malleihin perustuvia ratkaisuja varmistat asiakastyytyväisyyden jatkossakin. Tulevaisuuden tähtenä sinulla on mahdollisuus kasvaa liiketoiminnan ongelmien ratkaisun ammattilaiseksi kanssamme. Sijoituspaikkasi on Helsinki.

Toivomme sinulta ennen kaikkea halua tarttua haasteisiin ja kykyä ratkaista ongelmia. Toimit luontevasti ja asiantuntevasti asiakkaiden parissa ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Muu kielitaito, kuten saksan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Matematiikka ja sen soveltaminen kiehtovat sinua, ja olet kiinnostunut uuden oppimisesta ja ilmiöiden mallintamisesta. Tapasi toimia on käytännönläheinen, olet joustava ja nautit pienessä yrityksessä työskentelemisestä. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla on mahdollisesti muutamia työkokemusvuosia liike-elämässä. Sinulla on myös tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden tutustua ainutlaatuiseen menetelmään sekä myöhemmin halutessasi oman sovellusalueen tulosvastuun. Kansainvälisen toimintamme myötä sinulla on mahdollisuus tulevaisuudessa siirtyä töihin myös ulkomaille.

Lisätietoa tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 28.8. osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumero FI-14347. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi nopeasti.