(Poistunut julkaisusta)

Konsultti (Baking & Customer Center)
Poolia Suomi Oy / Leipurin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Leipurin Oy

Leipurin tuottaa ratkaisuja leipomo- ja konditoriatuotteiden, elintarviketeollisuuden sekä kodin ulkopuolisen syömisen (out-of-home) markkinoille. Yhtiö toimittaa kaikkia leipomoiden tarvitsemia raaka-aineita, valmisteita, pakasteita ja tarvikkeita sekä muulle elintarviketeollisuudelle lisäarvoa tuottavia erikoistuotteita. Leipurin päämiehet ovat alansa johtavia kansainvälisiä valmistajia. Leipurin toimii Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Puolassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä sekä Kazakstanissa. Venäjällä toiminta kattaa maantieteellisesti kaikki alueet.

Esittely

Haemme nyt asiakkaallemme asiantuntevaa

KONSULTTIA (Baking & Customer Center)

Horeca/Out of home/Deli -sektoreille.

Tehtävän aloitus on pikainen/sopimuksen mukaan. Leipurien toimipiste sijaitsee Vantaalla ja tehtävä on uusi.

Työtehtävät

Toimit tässä tehtävässä Asiantuntijana, Myynnin tukena sekä Tuotekehittäjänä Leipurin Baking & Customer Center -tiimissä.

Tarkoituksenasi on edistää ja valmistaa erityisesti Leipurin tarjoomaa kodin ulkopuolisen syömisen (out-of-home) markkinoille. Olet mukana edesauttamassa Leipurien yritysasiakkaiden omaa tuotekehitystä ja välität oman osaamisesi myötä alan tuoreinta tuotetietoa. Leipurin koeleipomossa sovellat teoriaa käytäntöön esimerkiksi uusia tuotteita kehitettäessä.

Päätehtävinäsi ja -vastuualueinasi ovat:

Tuotteiden ja tuotevalikoiman testaaminen ja kehittäminen
- raaka-aineiden ja tuotekonseptien ideointi, testaus ja toteuttaminen
- reseptien kehitys
- koeleivonta ja demotuotteiden valmistaminen

Myynnin tuki
- toimit myynnin tukena niin kentällä kuin Baking Centerin tiloissa Vantaalla ja konsultoit asiakkaita näissä yhteyksissä
- uusien asiakaskanavien tukeminen koskien on-the-go tarjooma/deli/snacks ja gelato- valmistus/kehitys/koulutus

Koulutus ja tapahtumat
- Baking Centerin asiakastilaisuudet ja valmistamistiedon jakaminen
- sisällön (mm reseptien) toteuttaminen

Yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa
- aktiivinen yhteistyö päämieskumppanien kanssa
- laatutiimin ja muiden Leipurin maiden tukeminen

Työskentelytapasi on hyvin itsenäinen ja itseohjautuva mutta et ole kuitenkaan yksin vaan saat tukea kollegoiltasi sekä koko myyntiorganisaatiolta ja sidosryhmiltä ja päämiehiltä.

Työskentely tapahtuu toimistolta/Baking Centeristä käsin sekä kentällä asiakkaiden luona.

Edellytykset

Odotamme sinulta:
- asiantuntijuutta ruokatrendeistä ja raaka-aineista deli/horeca -sektoreilta
- ymmärrystä ja intoa itse kehittää ja valmistaa tarjoomaa
- soveltuvaa käytännön työkokemusta esim horeca tai muu vastaava kodin ulkopuolisen syömisen markkinoilta esim street food, deli, kahvilaketju, ravintola tmv
- mainiot vuorovaikutustaidot
- suomen ja englannin kielten sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista
- matkustusvalmiutta lähinnä Suomessa, jonkin verran ulkomailla

Edellä mainittujen lisäksi toivomme, että sinulla on intohimo kehittää ja saada ideoitasi asiakkaille toteutukseen ja sitä kautta edesauttaa niin omaasi, yrityksen kuin asiakkaittesi menestymistä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot, haluat oppia jatkuvasti uutta ja jakaa osaamistasi ja oppimaasi muillekin. Olet aidosti kiinnostunut alastasi ja markkinoiden seuraaminen on sinulle jokapäiväistä.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakavaraisen ja tunnetun yrityksen kokeneet ja ammattitaitoiset kollegat ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä ammatissasi. Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Sanna Majava vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse sanna.majava@poolia.fi tai puhelimitse +358 20 7290 838.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja asiakasyrityksemme välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".