(Poistunut julkaisusta)

Konsultti / Asiantuntija
Varala Engineering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Konsultti älyliikenteen asiantuntija- ja kehitystehtäviin 

Varala Engineering Oy on vuonna 2019 perustettu älyliikenteen ratkaisujen asiantuntijatalo. 

Ydinosaamistamme ovat erityyppisten liikenteen seuranta- ja hallintajärjestelmien (ITS, C-ITS, henkilöliikenne) toteutukseen liittyvät asiantuntijatehtävät. Varala Engineering Oy on osa Normi-konsernia. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Espoossa, Jyväskylässä ja Keminmaalla. 

Etsimme kasvavaan joukkoomme oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tiimipelaajaa monialaisiin asiantuntija- ja kehitystehtäviin. 

Toimintaamme kuuluvat mm.  liikenteen seuranta- ja hallintajärjestelmien asiantuntija- ja kehitystehtävät, sekä eri liikennemuotojen tiedon keräämiseen ja sen hyödyntämiseen liittyvät konsultointityöt.  

Konsultin toimenkuvaan kuuluvat liikenteen hallintaan liittyvien toimeksiantojen esiselvitykset, projektien asiantuntija- ja johtopalvelut, tuote- ja järjestelmäselvitykset sekä muut liikenteen hallintaan liittyvät konsultointityöt. Tukenasi on pieni, mutta kokenut ja rento huipputiimi, joka auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.   

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja aitoa kiinnostusta uusien liikenneratkaisujen toteuttamiseen, sekä kykyä toimia vaihtelevissa ympäristöissä. Voit olla kokenut liikennealan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, joka haluaa sitoutua kasvamaan ja kehittymään monipuolisten haasteiden parissa. 

Tehtäviisi kuuluu mm.: 

  • Osallistuminen kotimaisiin ja kansainvälisiin T&K- hankkeisiin 

  • Teknisten ratkaisujen kehittäminen yhteistyökumppaneidemme kanssa 

  • Selostusten ja dokumenttien laatiminen 

  • Töiden koordinointi yhteistyökumppanien kanssa 

  • Projektien aikatauluttaminen ja resursointi  

Edellytämme sinulta teknistä koulutusta (Ins., DI tai muu soveltuva koulutus), matkustushalukkuutta sekä aktiivista ja vastuullista otetta projektien läpiviemiseksi. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä rennossa työilmapiirissä 

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin tehtäviin ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi 

  • Kilpailukykyisen palkkauksen 

  • Mahdollisuuden sijoittua joko Tampereen, Espoon, Jyväskylän tai Keminmaan toimipisteisiimme, ja kokeneen ammattilaisen ollessa kyseessä, työpisteesi voi sijaita käytännössä missä vain Suomessa 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka-Pekka Alanissi (040 577 4175 / jukka-pekka.alanissi@varala-engineering.fi)  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@varala-engineering.fi 21.9.2020 mennessä. Toivomme kuitenkin nopeaa toimintaa, sillä jos tehtävään löytyy sopiva henkilö ennen määräaikaa, haastattelemme ja palkkaamme hänet mahdollisesti heti.