(Poistunut julkaisusta)

KONSULTTEJA
Mercuri Urval

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Etsimme nyt aktiivisesti ja yrittäjämäisesti työskenteleviä konsultteja Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun vahvistamaan suorahaku- ja rekrytointipalveluiden myyntiä ja laadukasta toteutusta.

Miten kuvailla Mercuri Urvalin konsultin työtä? Kun rooli on myyjän, asiantuntijan, asiakkuus- ja projektipäällikön yhdistelmä, lienee selvää, ettei tyypillistä työpäivää olekaan. Arvomme ja tapamme toimia perustuvat pitkään kokemukseemme sekä oman liiketoimintamme erityispiirteisiin. Kaikki tehtävä työ tähtää siihen, että asiakkaillamme on käytettävissään oikeat ihmiset oikeissa tehtävissä, jolloin kaikki menestyvät.

Sinun tehtäväsi on rakentaa vahvoja yhteistyösuhteita asiakkaiden, kandidaattien ja sidosryhmiemme kanssa. Keskustelukumppaneitamme ovat ylimmän johdon päättäjät. Asetamme asiakkaan aina etusijalle ja rakennamme vankkaa asiantuntemusta myymällä oikeanlaisia henkilöstöratkaisuja sekä suunnittelemalla ja toteuttamalla projektit laadukkaasti. Keskeisimmät palvelumme ovat suorahaku, rekrytointi ja organisaation kehittämiseen liittyvät palvelut.

Konsulttina menestyäksesi sinulla tulee olla intohimoa tehdä myyntiä sekä halu toteuttaa asiakasprojektit laadukkaasti. Rakennamme luottamusta kantamalla henkilökohtaista vastuuta omasta työstämme ja ammattimaisesta toiminnastamme. Työmme on vaihtelevaa, monipuolista, itsenäistä ja se antaa mahdollisuuden hyödyntää aiempaa kokemusta sekä painottaa omia kiinnostuksen kohteita.  Aktiivisuus ja aito kiinnostus asiakkaiden liiketoimintaan ja organisaatioihin sekä ihmisiin ovat menestyksen kulmakiviä. Rakennamme menestystarinoita sitoutumalla korkeaan laatuun ja käytämmekin Mercuri Urval Groupin kehittämiä rekrytointi- ja arviointimenetelmiä, jotka ovat ISO- sertifioituja. Toimintaympäristössämme pääset työskentelemään yhteistyössä kansainvälisen kollegaverkostomme ja asiakkaidemme kanssa, joten tarvitset vahvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Menestyneet konsulttimme ovat asiakaslähtöisiä tuloksentekijöitä, joilla on intoa, taitoa ja rohkeutta toimia vaativissakin tilanteissa. Joukossamme on monipuolinen kirjo eri alojen asiantuntijoita, erilaisilla koulutustaustoilla ja henkilökohtaisilla vahvuuksilla. Useimmilla meistä on ylempi korkeakoulututkinto. Toivomme sinulla olevan kokemusta konsultoinnin, suorahaun tai B2B-myynnin tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, jossa avain menestykseen löytyy itsestäsi. Miksi meillä sitten viihdytään? Työn joustavuus, upeat ja ammattitaitoiset työkaverit ja mahdollisuus oppia joka päivä ovat draivereitamme. Lisäksi koemme, että meillä on yksi niistä paljon puhutuista näköalapaikoista sekä suomalaisten  että kansainvälisten liiketoimintojen ytimeen. Sopisitko joukkoomme ja oletko valmiina uusiin haasteisiin? Kuulemme mielellämme, mitä ainutlaatuista sinä toisit mukanasi oman persoonasi ja osaamisesi kautta.

Lisätietoja tehtävistä antavat tiiminvetäjät, joille voit kilauttaa: 
Helsinki ja Tampere: Seija Malmi, p. 040 522 5330
Turku: Sanna-Mari Muukka, p. 044 507 1633
Oulu: Johanna Massa, p. 040 144 3333

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkaodotuksineen 17.10.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi Kerrothan hakiessasi, mille paikkakunnalle ensisijaisesti haluaisit rakentaa tulevaisuuttasi kanssamme.