(Poistunut julkaisusta)

Konsultteja taloushallinnon palveluihimme
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Etsimme Helsingin, Tampereen ja Oulun toimistoihimme taloushallinnon konsultteja vakituiseen työsuhteeseen osaksi kasvavaa taloushallinnon palveluiden tiimiämme.

Tarjoamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöityjä taloushallinnon palveluita, joka paketoi neuvontapalvelut, raportoinnin ja kirjanpidon asiakkaalle sopivaan kokonaisuuteen. Autamme asiakkaitamme mm. taloushallinnon prosessien kehittämisessä, liiketoiminnan tavoitteita tukevan raportoinnin ja seurannan kehittämisessä sekä investointi- ja kannattavuuslaskelmissa.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia liiketoiminnan tuloksen seurantaan ja analysointiin, ennustamiseen, budjetointiin, kannattavuuslaskentaan, raportointiin ja sen kehittämiseen liittyviä tehtäviä asiakasyrityksissämme. Olet myös mukana erilaisissa taloushallinnon ja liiketoiminnan kehitysprojekteissa ja teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan johdon sekä muiden avainhenkilöiden kanssa. Tulet myös olemaan keskeisessä roolissa PwC:n taloushallinnon palveluiden kehittämisessä.

Mitä toivomme sinulta?

  • ymmärrystä yrityksen taloushallinnosta
  • työkokemusta vastaavista johdon laskennan tai neuvonnan tehtävistä esim. business controller-, konsultointi- tai tilintarkastus-taustan kautta tai kokemusta taloushallinnon ulkoistamisesta esimerkiksi tilitoimistoympäristössä
  • kokemusta raportoinnin kehittämisestä
  • kaupallista korkeakoulututkintoa
  • erinomaisia Excel-taitoja
  • sujuvaa kirjallista ja suullista kielitaitoa sekä suomeksi että englanniksi

Arvostamme itsenäistä konsultatiivista työskentelyotetta ja kykyä tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Olet valmis hyödyntämään alan uusimpia työkaluja ja ratkaisuja työn tehostamiseksi ja käyttämään vapautuvan ajan tuottaaksesi asiakkaalle lisäarvoa. Mahdollinen osaaminen BI-työkaluista katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen uudenlaisen tehtäväkokonaisuuden laajassa asiantuntijaorganisaatiossamme, ison talon erinomaiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittyä roolissasi ja edetä organisaatiossa uuden liiketoiminta-alueen kasvaessa. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta. Lisäksi PwC-ketjun koulutusohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 22.9.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Helsingissä Albert Wikström p. 040 761 7861, Tampereella Asta Rantamaa p. 040 579 8497 ja Oulussa Visa-Pekka Larivaara p. 040 578 9868.