(Poistunut julkaisusta)

Konsultteja rekrytointi- ja suorahakutoimeksiantoihin
Eezy Personnel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020
Eezy Personnel Oy
Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.eezypersonnel.fi Olemme osa Eezy-konsernia.Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. www.eezy.fi 

Haemme nyt Eezy Personnel Tampereelle asiakasvastuullisia

KONSULTTEJA 

vastaamaan rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoista. 

Asiakasvastuullisena konsulttina myyt ja markkinoit palveluitamme sekä vastaat toimeksiantojen läpiviennistä. Haettavat roolit vaihtelevat vaativista asiantuntijatehtävistä johtoryhmäpositioihin. Organisoit ja johdat omaa työtäsi rakentamalla vahvoja asiakassuhteita, laajentamalla verkostojasi ja luomalla aitoa sidosryhmäyhteistyötä. Hyödynnät sujuvasti digitaalisen markkinoinnin keinoja ja otat helposti haltuun alan viimeisimmät työkalut. Voit olla suorahaun ja rekrytoinnin ammattilainen tai muun alan osaaja, jonka tausta yritysmaailmasta mahdollistaa nopean liikkeellelähdön tässä roolissa. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös kansainvälisiin toimeksiantoihin, joten hyvä kielitaito katsotaan eduksi. 

Toteutamme työelämän unelmia!

Visionamme on olla Suomen merkittävin työelämän toimija, strategisena tavoitteena tämä tarkoittaa alan markkinajohtajuutta Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Konsulttina sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia rekrytoinnin ammattilaisena yhteistyössä kokeneiden kollegoiden kanssa. Pääset työskentelemään merkittävissä alueellisten ja valtakunnallisten asiakkaidemme toimeksiannoissa itsenäisellä otteella. Saat tueksesi työyhteisön, jossa arvostetaan hyviä yhteistyövalmiuksia sekä motivaatiota oman osaamisen ja toiminnan kehittämiseen. 

Työpisteesi sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa ja tarjoamme erinomaiset työvälineet myös etätyöskentelyyn.

Lisätiedot

Mikäli sinulle herää kysyttävää tehtävistä tai työskentelystä Eezy Personnelilla, voit soittaa konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen perjantaihin 15.11.2020 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Pellavatehtaankatu 25, 33100 Tampere