(Poistunut julkaisusta)

Konsultteja henkilöarviointiin, suorahakuun ja organisaatioiden kehittämiseen
Personnel Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Vahvan kasvun myötä haemme Personnel Groupin toimipisteisiin Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun

KONSULTTEJA HENKILÖARVIOINTIIN, SUORAHAKUUN JA ORGANISAATIOIDEN KEHITTÄMISEEN

Henkilöarviointikonsultin roolissa tehtävänäsi on toteuttaa henkilöarviointi- ja hakuprojekteja itsenäisesti ja yhdessä kollegoidesi kanssa. Työssäsi tuotat luotettavaa tietoa organisaatioiden henkilöstöratkaisujen tueksi kartoittaen arviointiin osallistuvien valmiuksia, kehittymisalueita ja kehittymispotentiaalia. Etsimmekin psykologia, joka on kiinnostunut työelämän ilmiöistä, monimenetelmällisestä arviointityöstä sekä asiakkaillemme suuntautuvasta kirjallisesta raportointityöstä.  Työtehtäväsi painottuisivat alkuun henkilöarviointiin ja jatkossa ne voivat laajentua myös muihin tehtäväalueisiin kiinnostuksesi mukaan.

Suorahakukonsultin monipuolisessa roolissa myyt ja markkinoit suorahakupalveluamme sekä vastaat suorahakutoimeksiantojen läpiviennistä itsenäisesti. Tehtävätasot vaihtelevat vaativista asiantuntijatehtävistä johtoryhmäpositioihin. Organisoit ja johdat omaa työtäsi rakentamalla vahvoja asiakassuhteita, laajentamalla verkostojasi ja luomalla aitoa sidosryhmäyhteistyötä. Hyödynnät sujuvasti digitaalisen markkinoinnin keinoja ja otat helposti haltuun alan viimeisimmät työkalut.  Voit olla suorahaun ja rekrytoinnin ammattilainen tai muun alan osaaja, jonka tausta yritysmaailmasta mahdollistaa nopean liikkeellelähdön tässä roolissa.

Kehittämiskonsultin roolissa teet tiivistä, strategisen tason yhteistyötä asiakasyritysten kanssa organisaation kehittämisen hankkeissa. Arvioit yhdessä asiakkaan kanssa kehittämistarpeita ja rakennat viitekehyksiimme nojaten kehittämisprojekteja, joilla on selkeää vaikuttavuutta organisaation ja työyhteisön toimivuuteen ja tuloksellisuuteen. Kehittämisprojektien kesto vaihtelee muutamasta viikosta jopa useaan vuoteen. Organisoit kehittämisprojekteja ja monipuolisen osaamisesi avulla voit toimia vaativissa hankkeissa eri tyyppisissä rooleissa (coach, valmentaja, fasilitaattori, kehittämiskonsultti) ja niitä yhdistäen. Sinulla on jo näyttöjä vaativien kehittämishankkeiden toteuttamisesta ja menestyksekkäästä asiakkuuksien hallinnasta. Tunnet asiantuntijapalveluiden myynnin sopivan sinulle. Korkeakoulututkinto ja hyvä kielitaito auttavat menestymään tehtävässä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen ammattilaisena yhteistyössä kokeneiden konsulttikollegoiden kanssa. Pääset työskentelemään merkittävissä alueellisten ja valtakunnallisten asiakkaidemme toimeksiannoissa itsenäisellä otteella. Tarjoamme Sinulle työyhteisön, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Voit olla alan kokenut tekijä tai näet toimialan kiinnostavana urapolkuna. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua myös kansainvälisiin toimeksiantoihin, joten hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Mikäli Sinulle herää kysyttävää tehtävistä tai työskentelystä Personnelilla, voit soittaa Maria Nevalalle, p. 040 744 8989 (Psykologi/henkilöstökonsultti), Juha Immoselle, p. 050 500 1007 (Executive Search Consultant) tai Sari-Anne Poikkijoelle, p. 050 516 7399 (Organisaation kehittämiskonsultti). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.10.2018 mennessä  www.personnel.fi sivujen kautta. Mainitse hakemuksessasi tehtävä, jota haet, ja paikkakunta (Helsinki, Tampere, Turku).