Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja/ Keskinen palveluyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja/ Keskinen palveluyksikkö
Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen  alkaen 03.08.2020 

Haluatko osallistua Vantaan varhaiskasvatuksen kehityksen ja oppimisen tuen kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä olla aktiivisesti mukana järjestämässä pedagogisia ja erityispedagogisia tukitoimia yhteistyössä varhaiskasvatuksen päiväkodinjohtajien ja varhaiskasvatuksen johdon kanssa?  Oletko innostava, varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen kehityksen ja oppimisen tuen pedagogisen toiminnan suunnittelun, kehittämisen ja toteuttamisen asiantuntija? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö konsultoivaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi Keskiseen palveluyksikköön.

Vantaan kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa uskomme vahvasti inklusiiviseen toimintakulttuuriin kaikkien lasten kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi.  Lapsen varhaiskasvatus sekä tarvittavat pedagogiset ja mahdolliset rakenteelliset tukitoimet järjestetään osana lapsiryhmän päivittäistä toimintaa.

Konsultoivana varhaiskasvatuksen erityisopettajana koordinoit kehityksen ja oppimisen tuen järjestelyjä useasta varhaiskasvatuksen toimintayksiköstä muodostuvalla alueella yhteistyössä palveluyksikön varhaiskasvatuspäällikön kanssa. Osallistut moniammatillisiin työryhmiin kehityksen ja oppimisen tuen asiantuntijana ja kehittäjänä sovittujen rakenteiden ja vastuiden mukaisesti.  Vastaat yhteistyössä päiväkodin johtajien kanssa vastuualueesi lasten tuen tarpeen arvioinnista ja tarvittavien tukitoimien valmistelusta ja toimit esittelijänä alueellisessa kehityksen ja oppimisen tuen työryhmässä.  

Vantaan varhaiskasvatuksen johtamisjärjestelmä auttaa sinua onnistumaan tehtävässä.  Esimiehesi lisäksi organisaation asiantuntevat kehittämispalvelut sekä varhaiskasvatuksen johto, auttavat sinua toimimaan kasvatuksen ja oppimisen toimialan sekä varhaiskasvatuksen palvelualueen tavoitteiden suuntaisesti ja menestymään tehtävässäsi. Saat työtehtävien hoitamiseksi vertaistukea Länsi-Vantaan konsultoivien varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimin jäseniltä. Työnantajasi tarjoaa mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen. 

Vantaan kaupungin henkilöstöedut löydät täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta varhaiskasvatuksen opettajan ja erityisopettajan tehtävässä toimimisesta.

Luemme eduksi: 

 • Laajan erityispedagogisen asiantuntemuksen
 • Ohjaavaan työotetteen 
 • Kokemuksen varhaiskasvatuksen monikulttuurisessa toimintaympäristössä toimimisesta 
 • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutus taidot 
 • Uudistumishalun ja -kyvyn

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2766,36 €/kk euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö, Karlsson Lena
p. 0405528929, lena.karlsson@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1361870
 • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 1.6.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Uusimaa