(Poistunut julkaisusta)

KONSULTOIVA VARHAISERITYISOPETTAJA (VEO)
Verkanappulat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Verkanappulat Oy
Päiväkoti Verkanappulat on vuonna 2000 perustettu päiväkotiyritys, joka toimii Turussa ja Turun ympäristökunnissa sekä Satakunnassa 24 eri pisteessä, yhdeksällä eri paikkakunnalla. Verkanappulat Oy työllistää yli 300 varhaiskasvatuksen ammattilaista sekä muuta henkilökuntaa. Päiväkodissamme lapsista huolehtivat koulutetut ja kokeneet, iloiset kasvatusalan ammattilaiset.
Toimenkuva
Rekrytoimme Verkanappuloiden iloiseen ammattilaisten tiimiin uuden KONSULTOIVAN VARHAISERITYISOPETTAJAN. Työssäsi liikut Turun talousalueella eri päiväkodeissamme. Tehtävällesi luodaan raamit, mutta pääset itse vaikuttamaan kalenteriisi. Päiväkodeissa on kohtuulliset ryhmäkoot ja työtäsi ohjaa laatukäsikirja jonka lisäksi esimiehen sekä tiimin muiden erityisopettajien tuki on aina lähellä. Työt alkavat elokuun alusta.
Odotamme sinulta
Tässä tehtävässä on tärkeää, että osaat luovia erilaisissa tilanteissa ja ottaa lapset huomioon yksilöinä kunnioittaen myös heidän vanhempiaan, jonka lisäksi toimit tukena päiväkodin omalle henkilöstölle. Tehtävässä vaaditaan varhaiskasvatuksen kandidaatin tai varhaiskasvatuksen erityisopettajan pätevyys. Oma auto on välttämättömyys tämän tehtävän hoidon kannalta. Lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työn kehittyvässä työympäristössä sekä kevyen ja joustavan organisaation tuen työllesi. Pääset osaksi iloista ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa lapsen huomioiminen ja kunnioittaminen ovat avainasemassa. Napauttamalla oheista linkkiä saat mahdollisuuden hakea osaksi Verkanappuloiden kehittyvää tiimiä, muista liittää hakemukseesi myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.06.2019 mennessä.