(Poistunut julkaisusta)

Konsultoiva ratkaisumyyjä
Alfame Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Innostutko kehittämisestä, jotta saisit aikaan mielekkäämpää elämää? Oletko kiinnostunut myynnin tekemisestä tiiminä?  Haluaisitko kehittää julkishallinnon asiakkaiden toimintaa API- ja integraatioratkaisujen, prosessiautomaation sekä sovellusten ohjelmistokehityksen avulla? Olemme nyt yli 30 % kasvussa ja tavoittelemme myös tulevina vuosina merkittävää kasvua. Haemme yli 60 osaajan joukkoomme nyt konsultoivan otteen ratkaisumyyjää Helsinkiin.

Intohimoinen ratkaisumyyjä – tarjoamme sinulle kiinnostavaa uramahdollisuutta kasvavassa kolmen hengen myyntitiimissämme. Meillä pääset itse vaikuttamaan isolla kädellä sekä omaasi että tiimin työhön.


Tehtäväsi

Päätehtävänäsi on hankkia asiantuntijoillemme uusia mielekkäitä projekteja erityisesti julkiselta sektorilta ja toimia asiakkuuspäällikkönä. Työskentelet osana itseohjautuvaa myyntitiimiä ja ketterää työyhteisöä, johdat itse omaa työtäsi ja pääset kehittämään omia ja tiimin työtapoja sekä koko yrityksen toimintaa. 

Julkishallinnon toimintatapa sekä hankintalain asettamat mahdollisuudet ja rajoitteet tulevat tässä työssä sinulle tutuksi, elleivät ne sitä jo ole. On hyödyksi, jos sinulla on ymmärrystä alan markkinasta, kilpailijoista ja teknologioista, tai aitoa intohimoa ottaa nämä haltuun.

Myyntisyklit suurasiakkaiden kanssa ovat pitkiä ja haluatkin rakentaa asiakassuhdetta pitkäjänteisesti. Tämän vastapainona kilpailutukset ovat tiiviitä muutaman viikon projekteja yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa. Nuppikaupasta ei ole kyse - myymme ratkaisuja, emme diilaa ceeveitä.

Meillä olet asiakaskokemuksemme ylin vartija ja myyntivastuullinen asiakkuustiimiemme sparraaja. Tunnet työkalupakkimme ja tunnistat asiakkaidemme tarpeista sille käyttökohteet sekä arvon tuottamisen mahdollisuudet. Erityisesti asiakkaidemme liiketoimintaprosessien kehittäminen ratkaisujemme avulla saa sinut syttymään. Myyntiä et tee yksin vaan tukenasi on aina tiimi kovia osaajia sekä modernin myynnin välineet.

Tällä hetkellä suuri osa liikevaihdostamme tulee julkiselta sektorilta (esim. Patentti- ja Rekisterihallitus, KEHA-keskus) ja noin viidennes keskisuurilta ja suurilta yrityksiltä. Lue lisää asiakkaistamme. Laajat vaikuttamismahdollisuudet tehtävässäsi koskevat myös asiakkuuksia, joiden parissa tulet työskentelemään. 

Tavoitteet tehtävässäsi

  • Työlläsi on sekä euromääräisiä että laadullisia tavoitteita. Ei mitään mahdottomia vaan ehdottomasti yhdessä saavutettavia.
  • Etsit uusia asiakasmahdollisuuksia julkisen sektorin kentässä ja osoitat arjessa aitoa kiinnostusta oman ja asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen. 
  • Integroidut sujuvasti joukkoomme ja tuet tuotantotiimiämme proaktiivisesti arjessa.

Näillä eväin onnistut

Tässä tehtävässä tarvitset vahvaa kokemusta ja näkemystä, jota olet kerryttänyt esimerkiksi myynnissä tai it-alan ratkaisukonsulttina. Ymmärrät julkishallinnon hankintaproblematiikkaa tai it-alan toimintakenttää, parhaassa tapauksessa molempia. Asiakaskeskeinen ratkaisumyynti on intohimosi ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Avaimet menestymiseen

  • Sinulla on kokemusta IT-alalta tai julkishallinnosta: tiedät mitä myyt ja miksi, tai tiedät miten myyt ja kenelle, ja haluat ottaa haltuun nämä molemmat näkökulmat.
  • Sinulla on tarkka silmä tarjousten tekemiseen ja ymmärrystä julkishallinnon myyntiprosessin johtamiseen.
  • Osaat viedä asioita eteenpäin esimerkkiä näyttämällä - johdat siis joukkoja eturivistä.
  • Työskentelyotteesi on energinen ja positiivisen kautta haasteisiin tarttuva.
  • Haluat kehittyä arvopohjamme mukaisesti ja tuoda esiin omia ideoitasi ja ajatuksiasi.


Alfamella sinun on mahdollista toteuttaa itseäsi ja tavoitella omia unelmiasi. Muistathan siis kertoa hakiessasi, millaisista asioista juuri sinä sytyt ja mitä haluat urallasi saavuttaa! Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan meille myös palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Hakuohjeet

Hae avointa ratkaisumyyjän tehtävää lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 23.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.