(Poistunut julkaisusta)

Konsultoinnin trainee-ohjelma
Basware Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haluatko toimia menestyvässä kansainvälisessä IT-talossa loistavien työkavereiden ja maailmanluokan ohjelmistojen parissa? Arvostatko mahdollisuutta oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä kovan luokan asiantuntijaksi?? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Software Specialist!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Basware Oyj:lle tulevaisuuden tekijöitä konsultoinnin trainee-ohjelmaan. Tulet työllistymään kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, alkuvuodesta 2020.

Basware kehittää menestyviä ratkaisuja hankintojen, osto- ja matkalaskujen sähköiseen käsittelyyn sekä talousohjaukseen. Etsimme harjoitteluohjelmaamme Software Specialist konsultteja implementoimaan Baswaren Purchase to Pay (P2P) tuotteita asiakkaillemme. Software Specialistina tulet työskentelemään vaihtuvien asiakasprojektien parissa osana tiimiä. Osallistut asiakkaalle toteutettavien ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen sekä käyttöönottoon. Trainee -ohjelman myötä pääset työn ohella kouluttautumaan ja kehittymään alan asiantuntijaksi. Software Specialist -trainee ohjelma on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville tai vastavalmistuneille tulevaisuuden osaajille.

Toivomme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta
  • Tietoteknisiä valmiuksia ja intoa oppia lisää (esim. SQL, Saas)
  • Aitoa innostusta itsensä kehittämiseen
  • Konsultoivaa ja aktiivista asiakaspalveluasennetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
  • Haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän
  • Kansainvälisen ja dynaamisen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden nähdä menestyvän pörssiyhtiön arkea
  • Ammattitaitoiset kollegat ja hyvän tiimihengen
  • Puitteet oman ammattitaidon ja uran kehittämiselle

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.12.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.