Konsulentti
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haemme konsulenttia

Kesämäen leipomon tuotteiden myyntiin

Kesämäen leipomo on tunnettu lihapiirakoistaan, joita saa vedyn sekä atomin muodossa Lappeenrannan kauppa- sekä satamatorilla. Tämän lisäksi Kesämäellä leivotaan vuosikymmenten kokemuksella myös perinteisiä riisi- ja perunapiirakoita, leipää, pitkoja ja pieniä suolaisia sekä makeita moneen nälkään.

Konsulentti Kesämäellä työskentelee kaksi päivää viikossa, päivät ovat kestoltaan kahdeksan tunnin päiviä. Viikoittain toinen työpäivä tehdään vähittäiskaupassa Imatralla ja toinen Lappeenrannassa, mutta työpäivä alkaa aina Lappeenrannasta tuotteiden noutamisella leipomolta. Työvuorot sijoittuvat klo 8 -  18.30 välille ja työt alkavat kesäkuun aikana ja jatkuvat vähintään elokuun loppuun saakka. Oikean henkilön kohdalla tehtävään on mahdollista vakinaistua.

Konsultin tehtävässä pärjää parhaiten myyntihenkinen, positiivisesti ja ammattimaisesti työtehtävään suhtautuva henkilö. B-ajokortti ja hygieniaosaamistodistus ovat välttämättömät, kuten myös sujuva suomen kielentaito.

Palkkaa maksetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.eezy.fi ja klikkaa ko. työpaikkaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa ma-pe klo 8 - 16 Hanna Anttonen puh. 040 307 5604,
hanna.anttonen@eezy.fi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen –yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465491
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Lappeenranta, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari