(Poistunut julkaisusta)

Konstruktioinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Olkiluotoon

KONSTURKTIOINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt konstruktioinsinööriä projekti- ja asiantuntijatehtäviin.

Osallistut uudisrakennusprojekteissamme ja käyvillä laitosyksiköillämme voimalaitosyksikön laiteteknisiin asiantuntijatehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa erilaisiin mekaanisiin laitteisiin ja rakenteisiin liittyvät tekniset selvitykset, vaatimuksenmukaisuuden arvioinnit, muutostöiden vetäminen sekä uushankinnat. Lisäksi osallistut tarvittaessa laitehankintoihin liittyvien valmistaja- ja tarkastuslaitos hyväksyntätyöhön. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. Työhön sisältyy osaamisestasi riippuen erilaisia laite- ja järjestelmätason vastuutehtäviä.

Minkälaista henkilöä haemme?
 Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin koulutus, koneinsinöörin tutkinto tai vastaava koulutus sekä riittävä työkokemus konetekniikan alalta. Monen erilaisen koneteknisen laitteen valmistamisen tuntemus katsotaan eduksi. Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä haluat kehittää itseäsi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
 TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?
 Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitosyksikön tiimiesimies Erkki Pulkkinen, puh. (02) 8381 6858.
 
 Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!