(Poistunut julkaisusta)

KONSERTTIMESTARI
Joensuun kaupunki, Joensuun kaupunginorkesteri

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen ja ohjelmistoltaan monipuolinen sinfoniaorkesteri, joka tuottaa konsertteja monille erilaisille kohderyhmille. Kaupunginorkesteri on tärkeä ja näkyvä osa joensuulaista musiikkielämää, ja se tekee yhteistyötä mm. oppilaitosten ja tapahtumien kanssa, vierailee säännöllisesti kouluissa ja vanhustentaloissa sekä edustaa kaupunkia esiintymällä tilauskonserteissa ja festivaaleilla. Orkesterissa on 35 vakinaista muusikkoa, ja sen taiteellisena johtajana toimii Jurjen Hempel. 1.9.2019 taiteellisena johtajana aloittaa Eero Lehtimäki sekä taiteellisina partnereina Minna Pensola ja Iiro Rantala.

Joensuun kaupunginorkesterissa on haettavana

KONSERTTIMESTARIN TEHTÄVÄ

Koesoitto lauantaina 31.8.2019 alkaen klo 12.00 Joensuun konservatorion konserttisali, Rantakatu 31.

Koesoittotehtävät:

1. W.A. Mozart: Viulukonsertto 3 G-duuri, 4 D-duuri tai 5 A-duuri 1. ja 2. osa kadensseineen

2. Beethoven, Brahms, Sibelius, Nielsen tai Tsaikovski: Viulukonsertto 1. osa kadensseineen

3. Orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät, jotka ovat ladattavissa hakuajan päätyttyä pdf-tiedostoina koesoittokutsussa ilmoitettavalta internet-sivulta. Kamarimusiikkitehtävät soitetaan yhdessä orkesterin jäsenten kanssa.

Koesoittokutsu lähetetään hakuajan päätyttyä sähköpostilla. Koesoitossa on käytettävissä orkesterin pianisti. Hakija voi käyttää myös omaa pianistia omalla kustannuksellaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Jos tehtävään valitaan Joensuun kaupunginorkesterin nykyinen jäsen, voidaan vapautuva toimi täyttää tämän koesoiton perusteella.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävä täytetään 9.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Sähköisen lomakkeen ensimmäisessä kohdassa (viran tai toimen hakemus) tulee mainita, käyttääkö hakija orkesterin säestäjää.

Hakuaika päättyy 31.7.2019 klo 15.00.