(Poistunut julkaisusta)

Konsernitilinpäätöstaitoinen konsultti (Financial Consolidation Consultant)
Vuealta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Vuealta on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista Anaplan-ratkaisujen globaaleista tarjoajista. Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita ratkaisuja suorituskyvyn johtamiseen ja liiketoiminnan integroituun suunnitteluun. Ratkaisut toteutamme täysin pilvipohjaisella Anaplan-ohjelmistoalustalla, joka on saanut merkittävää tunnustusta mm. Gartnerin nelikenttäanalyyseissä.

Kaikki konsulttimme ovat kokeneita talouden, liiketoiminnan ja digitaalisen transformaation osaajia. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita ja luotettavaan tietoon perustuvia ratkaisuja toimintansa jokaisella osa-alueella.

Etsimme tiimiimme konsernitilinpäätöstaitoista konsulttia Helsingin ydinkeskustan toimistoomme. Haemme joko uransa alussa olevaa tai jo syvää kokemusta omaavaa konsulttia työskentelemään Anaplanin konsernilaskentaratkaisun parissa ja auttamaan asiakkaitamme tehostamaan konsernitilinpäätösprosessiaan modernin pilviteknologian avulla. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kehittymismahdollisuuden konsernilaskennan ja liiketoimintalähtöisten ratkaisujen konsultoinnin parissa ja näköalapaikan nopeasti kasvavassa kansainvälisessä konsultointiyrityksessä.
 

Työnkuva:

Olitpa sitten jo kokenut konsultti tai vasta urasi aloittanut tekijä, pääset heti alusta lähtien mukaan vaativiin asiakasprojekteihin, opit nopeasti uusia taitoja ja pääset kehittymään asiantuntijaksi konsernilaskennan sekä liiketoiminnan ohjauksen saralla. Autat asiakkaitamme tehostamaan ja modernisoimaan heidän konsernitilinpäätösprosessiaan ja tuet heitä erilaisissa liiketoiminnan ohjauksen haasteissa hyödyntäen Anaplania. Samalla kasvat Anaplan-teknologian ja suorituskyvyn johtamisen huippuasiantuntijaksi.

Konsulttina tulet työskentelemään monipuolisessa roolissa erilaisten asiakasyrityksille toteutettavien konsernitilinpäätös- ja raportointiratkaisujen parissa. Käytännön työtehtävät koostuvat konsernilaskentajärjestelmien käyttöönottoprojekteista, raportointijärjestelmien kehitysprojekteista sekä olemassa olevien ratkaisujen kehitystehtävistä.

Näiden lisäksi sinun on mahdollista osallistua ja kartuttaa omaa osaamistasi esimerkiksi liiketoiminnan suunnitteluratkaisuista, myynnistä, projektin hallinnasta, integraatioista, analytiikasta ja yleisesti liiketoiminnan ohjaamisesta oman kiinnostuksen kohteittesi mukaan. Tehtävänkuvaa muokataan kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteittesi perusteella ja sinulle annetaan kattava perehdytys tarvittaviin osa-alueisiin.

 

Mitä toivoisimme sinulta:

 • Laskentatoimeen painottuvia korkeakouluopintoja (KTM / Tradenomi) sekä ymmärrystä konsernilaskennan prosesseista ja menetelmistä
 • Työkokemusta konsernitilinpäätöksen laadinnasta
 • Kokemusta konserniraportointijärjestelmistä ja niihin liittyvistä kehitystehtävistä tai käyttöönotoista (esim. Oracle HFM, Cognos Controller, CCH Tagetik, Basware/Clausion FPM, Adaptive)
 • Kokemusta Excel-mallien rakentamisesta ja halua ottaa haltuun uusia teknologioita
 • Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja analysoida tietoa
 • Asiakaslähtöinen asenne, hyvät sosiaaliset taidot sekä vakuuttavat esiintymistaidot
 • Tiimipelaajan asennetta ja intoa tehdä töitä yhdessä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa
 • Halua jatkuvasti kehittää omaa osaamista ja oppia uutta
 • Motivoitunut asiantuntijatehtävistä ja halua palavasti toimia konsulttina
 • Valmiutta matkustaa kotimaassa sekä jonkin verran ulkomailla
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on etu.
 • Työkokemus integraatioista, tietokannoista, taloushallinnon muista järjestelmistä tai taloussuunnittelusta (budjetointi / ennustaminen) katsotaan myös eduksi

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Jussi Laitinen, 044 331 1228, jussi.laitinen@vuealta.com sekä rekrytointikonsultit Toni Karlsson, 050 401 4647, toni.karlsson@tuocon.fi ja Janne Aho, 040 838 1935, janne.aho@tuocon.fi. Lähetäthän hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@tuocon.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu tilaisuuteesi ja kerro meille lisää itsestäsi!