Konsernitilinpäätöstaitoinen Kirjanpitäjä
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Rakennusteho on yli 25 vuotta toiminut yritys, jonka näkyvintä toimintaa ovat vapaarahoitteiset omistusasunnot. Rakennamme myös loma- ja vuokra-asuntoja, liiketiloja ja yksilöllisesti suunniteltuja palvelutiloja. Panostamme laatuun ja rakennamme alueiden ykköspaikoille. Lisätietoja www.rakennusteho.fi

Ansiokkaasti Rakennusteholla palvelleen kirjanpitäjämme työura on huipentumassa lähitulevaisuudessa. Etsimme Oulun toimistollemme KIRJANPITÄJÄÄ vastaamaan Rakennusteho -konserniin kuuluvien yhtiöiden päivittäisestä kirjanpidosta.


Onko tässä seuraava askel urallasi?


Työnkuvaasi kuuluu vastata Rakennusteho -konsernin päivittäisestä kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Toimit pääkirjanpitäjämme rinnalla, osana omaa taloushallinnon tiimiämme. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän mahtavassa työyhteisössä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki. Meillä työskentelet tarkoituksenmukaisilla työvälineillä, miellyttävässä työympäristössä ja pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi.


Tätä toivomme sinulta


Ihannetapauksessa omaat vahvan kokemuksen vastaavista tehtävistä rakennusalan yrityksessä. Työnkuvaasi kuuluu vastata Rakennusteho -konsernin päivittäisestä kirjanpidosta tilinpäätöksineen.
Työssäsi osatuloutus, oman käytön alv sekä käänteinen alv tulevat sinulle viimeistään tutuksi, mutta toki on suuri etu, jos ovat sinulla jo ennestään tuttuja. Joka tapauksessa, olemme varanneet sinulle reilusti aikaa perehtymiseen uusiin tehtäviisi nykyisen tiimimme ohjauksessa.


Kiinnostuitko?


Hae tehtävää heti tai viimeistään 11.3.2021 www.manpower.fi-sivustolla rekisteröitymällä hakijaksi ja jättämällä CV:si sekä hakemuskirjeesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Seniorkonsultti Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai sähköpostitse mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427451
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mari Alahuhtala
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa