(Poistunut julkaisusta)

Konsernitilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Schetelig Oy on puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka palvelee kasvihuone ja avomaanviljelijöitä, viheralan ammattilaisia sekä harrastelijoille suunnattujen puutarhatuotteiden jälleenmyyjiä. Schetelig-konserni on perheyhtiö ja sen vanhin yhtiö, Schetelig Oy, on perustettu jo 1929. Kotimaisten yritysten lisäksi konsernilla on yritykset Venäjällä ja Slovakiassa. Konsernissa työskentelee n. 200 henkilöä ja liikevaihto tilikaudella 2017 oli 56 MEUR. Lisätietoja yhtiöstä: www.schetelig.com

Etsimme nyt talousosastollemme vahvistusta nimikkeellä

Konsernitilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Vastaat päivittäisestä kirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta ja tilinpäätöksistä, mukaan lukien lakisääteiset viranomaisilmoitukset. Osallistut tarvittaessa myös muihin talousosaston tehtäviin ja tuet esimerkiksi reskontranhoitajaa tarvittaessa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla laatua arvostava työskentelytapa, erinomainen kiireen- ja paineensietokyky sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet luonteeltasi joustava, järjestelmällinen ja numerotarkka. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Positiivinen ja palveluhenkinen asenteesi varmistavat tässä tehtävässä menestymisen.

Toivomme sinulta tilinpäätös- ja konsernitilinpäätöstaitoa, vero-osaamista ja usean vuoden vankkaa työkokemusta konsernin kirjanpidon hoitamisesta. Työskentelet itsenäisesti aikatauluissa pysyen ja kommunikoit palveluhenkisesti ja aktiivisesti sidosryhmien ja osastojemme kanssa.

Arvostamme talouden tietojärjestelmien kuten OpusCapitan ja Baswaren käyttökokemusta; SAP käyttökokemus on ehdoton, hyvä Excel-osaaminen katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen, tarkka, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Ongelmien ratkaisu ja päätöksenteko itsenäisesti ovat sinulle helppoa. Suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen perheyhtiössä, jossa työpanostasi arvostetaan, positiivisen ja kannustavan työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut. Yritys panostaa poikkeuksellisen paljon työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Yrityksessä on pitkiä työsuhteita ja työtyytyväisyys on korkealla. Työsuhde aloitetaan kattavalla perehdytyksellä.

KIINNOSTUITKO?

Rekrytoinnissa meitä avustaa TEMP-TEAM Finland Oy:n konsultti Mika Stenman. Hän antaa mielellään lisätietoja tehtävästä mika.stenman@temp-team.fi tai puhelimitse 0400 174 485. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Konsernitilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.