(Poistunut julkaisusta)

Konsernitarkastaja, ulkoinen tarkastus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Haemme konsernitarkastajaa monipuolisiin tarkastuksen ja arvioinnin tehtäviin ulkoisen tarkastuksen yksikköön. Yksikkö valmistelee tarkastuslautakunnan arvioinnit ja muut lautakunnan käsiteltävät asiat sekä tekee sopimuksen mukaan JHT-tilintarkastajan työohjelman mukaisia tarkastuksia. Tarkastuslautakunnan lakisääteisenä tehtävänä on arvioida valtuuston kaupungille ja kaupunkikonsernille asettamien tavoitteiden toteutumista sekä toiminnan tuloksellisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta. Tarjoamme ammatillisesti haastavia työtehtäviä ja näköalapaikan Espoon kaupungin hallintoon ja talouteen.

Tehtäviisi kuuluvat arviointisuunnitelman mukaiset konsernihallinnon sekä kaupunkikonserniin kuuluvien yhteisöjen toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisen ja toiminnan tuloksellisuuden arvioinnit sekä kaupungin ja konsernin talouden kehityksen seuranta. Osallistut tarkastuslautakunnan arviointiohjelman toteuttamiseen sekä JHT-tilintarkastajan ja ulkoisen tarkastuksen yksikön työohjelmien mukaisiin tarkastuksiin. Konsernitarkastajana toimit jatkossa tarkastuslautakunnan/jaoston sihteerinä. Työtehtäviä ja tehtävänkuvaa on mahdollista muokata valmiuksiesi mukaan.

Olet aikaansaava ja joustava sekä yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet työssäsi huolellinen. Sopeudut vaihtuviin tilanteisiin ja haluat kehittyä sekä oppia uutta työssäsi.

Työpaikan nimi: Ulkoisen tarkastuksen yksikkö

Työaika: 36 h 15 min viikossa

Haettava tehtävä on virkasuhteinen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta kunnallistaloudesta ja/tai tarkastuksesta ja arvioinnista.

Tehtävässä edellytetään vähintään kolmen vuoden kokemusta julkishallinnosta ja/tai julkistaloudesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä kykyä uusien asioiden omaksumiseen. Lisäksi edellytämme sinulta käytännössä osoitettuja toimivia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä rakentavaan yhteistyöhön niin oman työyksikön ja tarkastuslautakunnan kuin kaupungin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmienkin kanssa. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Luemme eduksi hyvän perehtyneisyyden kaupunkiorganisaation toimintaan ja talouteen sekä kokemuksen arviointi- ja/tai tarkastustehtävistä, tilintarkastusalan auktorisoinnin sekä virkatehtävissä hankitun kokemuksen työskentelystä luottamushenkilöiden kanssa.

Suunnitellut haastatteluajat ovat keskiviikkona 10.3. klo 9-12 ja perjantaina 12.3. klo 12-15. Haastattelut toteutetaan etänä Teamsin kautta. Toisen haastattelukierroksen suunniteltu ajankohta on maanantaina 29.3. klo 10-12 ja sitä edeltää henkilöarviointi.