(Poistunut julkaisusta)

Konserniohjauksen päällikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Vantaan kaupunki, Kaupunginjohtajan toimiala, henkilöstö- ja konsernipalveluiden palvelualue, konserniohjaus ja -valvonta

Konserniohjauksen päällikkö

Kielotie 14 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 12.1.2020 -  tai sopimuksen mukaan  


Uusi Vantaa etsii konserniohjauksen päällikköä 


Löytyykö sinulta yhtiöoikeudellista osaamista tai vankkaa laskentatoimen taitamista? Tule näköalapaikalle Uuden Vantaan Henkilöstö- ja konsernipalveluihin konserniohjauksen päälliköksi. Eduksesi luemme kunnallishallinnon tuntemisen.  Konserniohjauskokemuksesi voi olla myös yritysmaailmasta.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja mielenkiintoista roolia, jossa vastaat konserniohjauksen ja -valvonnan -palveluyksikön toiminnan taloudellisuudesta ja vaikuttavuudesta sekä palveluyksikön palveluiden järjestämisestä ja resurssien allokoinnista. Kehität palveluyksikköäsi sekä vastaat henkilöstön osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kyseessä palveluyksikön päällikkyys ja palveluyksikössä on lisäksesi viisi muuta asiantuntijaa.

Työssäsi yhteensovitat konsernijaoston asioiden valmistelua ja vastaat asioiden valmistelusta ohjaamasi vuosikellon mukaisesti. Valmistelet konsernijaoston päätöksiä ja vastaat oman yksikkösi osuudesta konsernivalvonnassa.

Sinulla on merkittävä ja vastuullinen rooli Vantaan kaupungin omistamien yhtiöiden ohjauksessa. Vastaat kaupungin omistamien yhtiöiden tarvitsemien juridisten palveluiden järjestämisestä, kaikkien yhtiöiden ohjauksesta palvelualuejohtajan kanssa, yhtiöiden hallitustyöskentelyn arviointien järjestämisestä, hallituksen jäsenten osaamisen arviointijärjestelmän luomisesta sekä konserniyhteisöille tarjottavien tukipalveluiden tuotteistamisesta ja hinnoittelun ohjauksesta. 

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

Esimiehesi henkilöstö- ja konsernijohtaja Kirsi-Marja Lievonen toivoo löytävänsä osaksi johtotiimiänsä yhteistyökykyisen ja aktiivisen persoonan, joka kuuden hengen yksikön päällikkönä toimii myös itse asiantuntijana konserniohjauksessa ”kädet savessa”.

”Toivon sinulta rohkeutta ohjata ja sparrata yhtiöiden johtoa. Olet innostunut kehittäjä, jolla on kykyä toimeenpanoon. Luotsaat yksikkösi tavoitteellisella ja valmentavalla otteella".

Konserniohjaus- ja valvonta kuuluu osaksi Henkilöstö- ja konsernipalveluita. Muita palvelualueen yksikköjä ovat työnantajapalvelut, kehittämispalvelut, toimialojen HR-palvelut, hankinta ja tietohallinto. Palvelualue kuuluu Kaupunkistrategian ja johdon toimialaan.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Liikkumaan ja kulttuuririentoihin pääset tuetusti ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Tervetuloa meille töihin! 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuvuus esimiestehtävään. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 5107,59 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Henkilöstö- ja konsernijohtaja

Lievonen, Kirsi-Marja, 0405705593

kirsi-marja.lievonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 28.11. 11.30-13.00 ja 5.12. kello 10-11.30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.