(Poistunut julkaisusta)

Konsernin pääkirjanpitäjä - Finnish Consulting Group Oy - Helsinki, Käpylä
Personaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

FCG Finnish Consulting Group on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoliiketoimintaan, konsultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni. Yhtiön asiakkaina on laajasti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita. Konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 82,1 MEUR. FCG:n emoyhtiön omistaa Kuntaliitto. www.fcg.fi.

FCG:n ja Kuntaliitto-konsernin taloushallinto hoidetaan kokonaisuudessaan FCG:n taloushallinnon tiimissä, jonne haemme nyt

KONSERNIN PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat tytäryhtiöiden ja alakonsernin konsolidoinnista ja konsernitilinpäätöksestä, emoyhtiön sekä erikseen sovittavien tytäryhtiöiden juoksevasta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä verotus- ja viranomaisasioista. Pääset mukaan uuden konsernilaskenta– ja raportointiohjelman käyttöönottoon. Kehität konsernilaskennan prosesseja yhteistyössä taloustiimin kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä ulkomaisten tytäryhtiöiden johdon ja taloushenkilöstön kanssa. Tehtävässäsi raportoit talousjohtajalle.

Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä konserniyhtiössä. Kokemus projektiliiketoiminnasta ja yritysjärjestelyiden sekä fuusioiden taloudellisesta haltuunotosta on eduksi. Haluat kehittää päivittäistä toimintaa tietojärjestelmiä hyödyntäen. Taloushallintomme käytössä on Aditro-tuoteperheen ohjelmat, joiden tuntemus on eduksi. Olet työskennellyt kansainvälisessä yhtiössä ja tottunut työskentelemään myös englannin kielellä.

Olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja itsenäinen tiimin jäsen. Viihdyt muutoshakuisessa työyhteisössä ja haluat kehittää toimintamalleja yhdessä muiden kanssa.

Tehtävä tarjoaa konsernilaskennan ammattilaiselle avainroolin vahvassa, monialaisessa konsernissa. Työyhteisömme koostuu 13 taloushallinnon ammattilaisesta, olemme vahvasti sitoutuneet työhömme ja meillä on hyvä henki.

Kiinnostaako?

Personaria Oy avustaa meitä rekrytointiprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Peltolin numerossa 050 4110829.

Täytä hakemuslomake www.personaria.fi/avoimet-tyopaikat  viipymättä, 26.9.2018 mennessä. Käynnistämme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

 

Personaria Oy on talousammattilaisten henkilöstöosaaja.

 

Avainsanat: konsernilaskenta, projektiliiketoiminta, yhdistys, kirjanpito, Wintime