(Poistunut julkaisusta)

Konsernin kirjanpitopäällikkö / Teknikum-Yhtiöt Oy, Sastamala
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Teknikum-Yhtiöt on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Vuonna 2019 konsernin liikevaihtotavoite on yli 70 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 700 henkilöä. Palvelusegmenttiimme kuuluvat kulutuksen ja korroosion suojaukseen liittyvät tuote- ja palveluratkaisut, nesteiden ja muiden materiaalien siirtoon suunnitellut teollisuusletkut ja letkuasennelmat sekä asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut polymeerituotteet. Teknikum-konsernin asiantuntemus kattaa Suomen, Saksan, Venäjän, Kiinan ja Unkarin sekä jälleenmyyjiemme kautta koko maailman.
Lisätietoja: www.teknikum.com

Etsimme monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin Sastamalaan

Konsernin kirjanpitopäällikköä

Uudessa tehtävässäsi vastaat Teknikum-konsernin ja Teknikumin Suomen yhtiöiden kirjanpidosta sekä toimit Suomen toimintojemme kirjanpitotiimin esimiehenä. Osallistut aktiivisesti yrityksen ulkoisen laskennan kehittämiseen sekä prosessiemme parantamiseen. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisia raportointiin, verotukseen ja taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Raportoit tehtävässäsi konsernin talousjohtajalle.

Sinulla on soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä mieluiten kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Sinulla on kokemusta konserni- ja erillistilinpäätöksien laadinnasta, kirjanpito- ja talouden suunnitteluohjelmistoista sekä esimiestyöstä.

Suomen kielen lisäksi sujuva kirjoitettu ja puhuttu englannin kielen taito ovat edellytys. Luonteeltasi olet joustava, sitkeä ja tarpeen tullen myös jämäkkä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään sekä yritystämme että itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut, ammattitaitoinen ja itseään kehittävä organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antavat 18.6. 14:00–16:00 ja 25.6. 14:00–16:00 Teknikumin talousjohtaja Juha-Matti Mäkelä puh. 040 741 3035 sekä 24.6.2019 alkaen myös MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 30.6.2019 mennessä.