(Poistunut julkaisusta)

Konsernilakimies / General Counsel
Oral Hammaslääkärit Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Konsernilakimiehen siirtyessä uusiin tehtäviin talon ulkopuolelle haemme pääkonttoriimme Espoon Otaniemeen uutta

konsernilakimiestä / General Counsel

tukemaan yrityksen johtoa oikeudellista asiantuntemusta edellyttävissä asioissa, kuten yhtiö- ja sopimusoikeuteen, yritysjärjestelyihin, tietosuojaan sekä hankintatoimeen liittyvissä tehtävissä. Vastaat itsenäisesti liiketoiminnan tukena Oral-konsernin lainopillisesta ja sopimusoikeudellisesta valmistelusta ja neuvonnasta.

Olet koulutukseltasi OTK tai OTM. Toivomme, että olet jo ehtinyt toimia vähintään 5 vuoden ajan joko yrityslakimiehenä tai monipuolisissa tehtävissä asiantuntijaorganisaatiossa.  Arvostamme erityisesti kokemusta yritysjärjestelyiden hoitamisesta, due diligence –tarkastuksista ja sopimusten laatimisesta. Yleinen sopimusoikeus (erityisesti IT) sekä tietosuojalainsäädännön osaaminen on välttämätöntä tehtävän hoitamisen kannalta. Konsernilakimies toimii myös yhtiön tietosuojavastaavana.

Sovellut tehtävään, mikäli sinulla on aktiivinen, itsenäinen ja roolia ottava työskentelyote, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky hallinnoida useita projekteja samanaikaisesti. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Konsernilakimies raportoi tehtävässään talousjohtajalle.  

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvavassa suun- ja hammasterveydenhuollon palveluja tuottavassa yrityksessä. Tukenasi toimii mukava työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja tuetaan vapaa-ajan harrastustoimintaa. Henkilöstöetuihimme kuuluu myös kattavat työterveys- ja työpaikkahammashoidon palvelut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsernilakimies Anu Kaskinen, puh. 050 380 1340 keskiviikkona 14.2. kello 9 – 10, perjantaina 16.2. kello 9 – 10 ja keskiviikkona 21.2. kello 9 - 10.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.3.2018 mennessä sekä lyhyt video itsestäsi REC30-videohakupalvelulla.

Katso tarkemmat ohjeet ja lisätiedot täältä:

http://oikotie.fi/rec30/Z6YP

Tule mukaan meidän tiimiin!