(Poistunut julkaisusta)

Konsernikirjanpitäjä
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018
Asiakkaamme on alansa edelläkävijäyritys tuottaen ja kehittäen moderneja talouspalveluita laajan asiakaskuntansa tarpeisiin. Asiakasyrityksemme palvelee asiakkaitaan usealla paikkakunnalla Suomessa ja vauhdikkaan kasvun myötä etsimme nyt heille Helsingin toimipisteeseen modernin kirjanpidon huippuammattilaista nimikkeellä

KONSERNIKIRJANPITÄJÄ

Tässä vakituisessa tehtävässä tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa tukien heidän liiketoimintansa arkea vahvan talousosaamisesi avulla. Tiimisi kanssa mahdollistatte, että asiakkaat voivat tehdä omassa liiketoiminnassaan koko ajan parempia päätöksiä. Asiakkaina ovat kansainvälisiä kasvuyrityksiä, joiden arjessa tapahtuu koko ajan positiivisia muutoksia. Tämän myötä tiimin toiminnassa näkyy myös kehitys ja draivikkuus. Toivomme, että sinustakin on mahtavaa olla mukana tukemassa huikeita kasvutarinoita.

Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa, joten edellytämme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Toivomme myös, että omaisit positiivisen palveluasenteen ja jakaisit asiakasyrityksemme kanssa yhteisen pyrkimyksen tuottaa parasta mahdollista palvelua asiakkaille.

Ripaus ennakkoluulottomuutta ja monipuoliset tietotekniset taidot ovat myös edellytyksiä, sillä asiakasyrityksessämme panostetaan uusien teknologioiden hyödyntämiseen prosessien kehityksessä ja virtuaalisina kollegoinasi työskentelee joukko virtuaaliassistentteja, jotka hoitavat osan rutiininomaisista tehtävistä.


Tehtäviisi kuuluvat:

- Ulkoisen laskennan/kirjanpidon monipuoliset tehtävät
- Konsernikirjanpito ja -raportointi
- Kansainvälinen kirjanpito ja talousraportointi
- Viranomaisilmoitukset


Toivoisimme sinulta:

- Taloushallinnon koulutustaustaa
- Vahvaa itsenäistä työkokemusta kirjanpidosta ja konsernilaskennasta
- Positiivista asiakaspalveluasennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Monipuolisia tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
- Motivaatiota ja halukkuutta kehittää omaa ammattitaitoa


Asiakasyrityksessämme panostetaan korkeaan henkilöstötyytyväisyyteen ja tuetaan aktiivisesti työntekijöiden hyvinvointia sekä ammattitaidon ylläpitoa ja kehitystä. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät sekä rutkasti mahdollisuuksia kehittyä modernien talouspalveluiden parissa.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.


Lisätiedot ja hakeminen

Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Konsernikirjanpitäjä (ID 6006). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin HR-konsulttiin Anna-Greta Marttilaan sähköpostitse agm@temp-team.fi tai puhelimitse 045 127 9543 (arkisin klo 9-16).