(Poistunut julkaisusta)

Konsernikirjanpitäjä
Nomichan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Nomichan Oy etsii Helsingin Pasilaan uuteen toimistoonsa konsernitilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työtehtävään.

Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollinen kesäloma voidaan sopia pidettäväksi suunnitelmiesi mukaan, joten se ei tuota ongelmia.

Tulet toimimaan kirjanpitoon, palkkalaskentaan, tilinpäätöksiin ja veroilmoituksiin liittyvissä tehtävissä ja pyrit kehittämään taloushallinnon toimintojamme talouspäällikkömme alaisuudessa.

Vastuullesi kuuluvat mm:

  • konsernikirjanpito, tilinpäätös sekä veroilmoituksien laadinta
  • osto- ja myyntireskontra sekä maksuliikenne, avustavana
  • palkkalaskenta, avustavana

Työkavereiksi saat taloushallinnon tiimin : kaksi osto- ja myyntireskontran hoitajaa, palkanlaskijan, kirjanpitäjän sekä talouspäällikön.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo entuudestaan vähintään kolmen vuoden kokemus konsernikirjanpitäjän tehtävistä sekä palkanlaskennan hoidosta. Odotamme sinulta monipuolista kirjanpitäjän osaamista, alaan soveltuvaa koulutusta sekä innostunutta ja asiantuntevaa työotetta. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen osaamista, englannin osaaminen on etu. Omaksut nopeasti uusien ohjelmien käytön, olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, positiivinen ja palveluhenkinen. Sinulla on järjestelmällinen ja tarkka työote, pidät numeroista ja työt pysyvät sinulla hallussa aikataulupaineista huolimatta.

Tarjoamme

  • vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
  • nuorekkaat ja rennon eloisat työkaverit
  • asianmukaiset työvälineet
  • joustavat työajat
  • sekä useiden erilaisten ravintoloidemme henkilökuntaedut käyttöösi

Tulisiko sinusta seuraava Soupster Familyn jäsen?

Jos onnistuimme herättämään mielenkiintosi laita hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen virpi@soupster.com, aloitamme haastattelut mahdollisimman pian.

 

www.soupster.com

Soupsterin arvot:

Fun

Jatkuva kehitys

Välittäminen