(Poistunut julkaisusta)

KONSERNIKIRJANPITÄJÄ
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Keskeinen tehtäväsi on vastata Helsingin yliopiston konsernin sekä Helsingin yliopiston rahastot –konsernin välitilinpäätöksistä kvartaaleittain sekä tilinpäätöksen laadinnasta. Lisäksi huolehdit hyvästä tilintarkastusyhteistyöstä. Tehtävä edellyttää sinulta hyvää kirjanpito-osaamista ja kykyä valvoa erillisiä pienempiä kirjanpitoja.

Sinulla on vankka kokemus konsernikirjanpidon tehtävistä ja laadukkaan konsernitilinpäätöksen laatimisesta. Arvostamme kokemusta yritysostoista ja yritysten myynnistä, yritysten perustamisesta, fuusioista ja yritysten purusta. Työssä menestymistä helpottaa, jos sinulla on kokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta ja käyttöomaisuuskirjanpidosta sekä kokemusta niihin  liittyvistä erityiskysymyksistä. Eduksi on myös kokemus säätiölainsäädännöstä. Tehtävässä on myös eduksi tuntea  Wintime kirjanpito-ohjelmaa sekä SAP talousjärjestelmää.

Olethan työssäsi tarkka, huolellinen ja innokas ottamaan selvää asioista. Hallitset  isojakin kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia. Odotamme myös, että sinulla hyvät kommunikointitaidot. Toimit roolissasi itsenäisesti, mutta nautit myös tiimityöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, erittäin ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää itse omaa työtehtävääsi.

Hae nyt! Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Ari Rantala puh.040-8227042. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.05.2018 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-12619.