(Poistunut julkaisusta)

Konsernijohtajan assistentti
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä etsimämme napakka koordinoija ja tehokas organisoija, joka varmistaa arjen sujuvuuden ja joka löytää ratkaisut myös kiireen keskellä? Hahmotatko hyvin yksityiskohtia, mutta sinulla on silmää myös kokonaisuuksille? Oletko rauhallinen ratkaisunhakija, jolla on energinen ja aikaansaava työskentelyote?

Haemme nyt osaavaa ja kokenutta johdon assistenttia, jonka tärkeimpänä tehtävänä on avustaa Fennian konsernijohtajaa monipuolisissa tehtävissä. Tehtävässä valmistelet, tuotat ja kokoat erilaisia esityksiä, raportteja ja materiaaleja sekä vastaat konsernijohtajan aikataulujen suunnittelusta ja kalenterinhallinnasta. Tuet sähköpostiviestinnän ja puhelinliikenteen osalta, varmistat sujuvat matkajärjestelyt ja organisoit kokouksia, tilaisuuksia ja tapahtumia ja pidät yhteyttä erilaisiin sidosryhmiin. Koordinoit ja valmistelet myös hallituksen ja hallintoneuvoston kokoukset. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin Länsi-Pasilassa.

Hakijalta odotamme

  • aktiivisuutta, palveluhenkisyyttä ja napakkaa koordinaatiokykyä
  • eteenpäin katsovaa asennetta, ennakointikykyä ja joustavuutta
  • vankkaa kokemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • sujuvaa ja tehokasta MS Office -ohjelmien käyttöä
  • modernien kokouskäytäntöjen sujuvaa hallintaa
  • kykyä käyttää tehokkaasti ja omaksua innokkaasti erilaisia digitaalisia työvälineitä 
  • halua kehittää työtäsi ja työn tekemisen tapoja 
  • erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Anu Nurro, puh. 040 843 9577, parhaiten tarvoitettavissa ti 4.8. klo 9-10 ja to 6.8. klo 14-15:30.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 10.8.2020 mennessä.