(Poistunut julkaisusta)

Konseptisuunnittelija Demiin ja Trendiin
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Demi ja Trendi etsivät tulevaisuuden tekijää

Demi ja Trendi ovat tyttöjen ja naisten rakastamia mediabrändejä ja media-alan edelläkävijöitä. Nyt etsimme joukkoomme digitaalisten sisältökonseptien suunnittelijaa.

Oletko etsimämme tyyppi?

Digitaalisten sisältökonseptien suunnittelija on tyyppi, jolla on kokemusta ja näkemystä digitaalisesta sisällöntuotannosta nuorten suosikkikanavissa, kuten Instagramissa, Snapchatissa ja YouTubessa.  Olet ennakkoluuloton ideoija, joka myös toteuttaa visionsa päämäärätietoisesti.

Et tee työtäsi fiilispohjalta, vaan suunnittelet sisältöjä analytiikka edellä. Jaat sukupolven Z ja milleniaalien tärkeät arvot, joita ovat rohkeus, persoonallisuus ja ennakkoluulottomuus.

Millaista työ on?
Digitaalisten sisältökonseptien suunnittelijan työ on luovaa! Mietit päivittäisessä työssäsi uusia tapoja koukuttaa Demin ja Trendin kohderyhmiä digitaalisissa kanavissa. Työpöydälläsi saattaa olla yhtä aikaa podcast-hanke ja WhatsApp-draaman seuraavan kauden suunnittelu. Tässä työssä ei taatusti tule yksinäistä: tukenasi on rautaisista ammattilaisista koostuva tiimi, jossa on osaamista niin journalismista, markkinoinnista, analytiikasta kuin visuaalisesta ilmaisusta. Journalistisesta taustasta on hyötyä tehtävässä.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?
Pääset eturivin paikalle kehittämään suomalaista mediakenttää ja pilotoimaan täysin uudenlaisia digikerronnan muotoja. Kohderyhmänäsi ovat maailmaa muuttava sukupolvi Z, joka innostuu helposti uudesta ja antaa taatusti palautetta. Työkavereiksesi saat hauskoja, inspiroivia ja kunnianhimoisia media-alan ammattilaisia. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.

Joko innostuit?
Hienoa! Kerro hakemuksessasi erityisesti, minkälaista digikerrontaa haluaisit päästä pilotoimaan tyttöjen tai naisten kohderyhmissä. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, soita rohkeasti Anni Lintulalle (p. 050 414 4233) seuraavina aikoina: perjantaina 16.3. klo 11–12 ja keskiviikkona 21.3. klo 16–17.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi viimeistään sunnuntaina 25.3.2018.