Konseptipäällikkö
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2021

Primary location:

HELSINKI

Kivijalkakauppa ei ole kuollut, mutta muuttuu. Tunnetko sinä intohimoa vähittäiskaupan alati asiakasodotusten mukaan ja monikanavaiseksi kehittyvää maailmaa kohtaan ja haluat tuoda todeksi myymälä- ja palvelukonsepteja, joissa viihtyvät sekä asiakas että kaupan työntekijä? Mikäli kolahti, tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!

Haemme parhaillaan SOK Marketkaupan Käyttötavarakauppaan tällaista työkaveria. Tutkaimessamme on osaaja, joka vahvistaa jo huippua konseptitiimiämme erityisesti rautakaupan aiemmalla kokemuksellaan.

Haluatko vaikuttaa meidän suomalaisten arkeen sitä sujuvoittaen? Tavoitteemme ei ole yhtään enempää tai vähempää kuin tehdä parempaa paikkaa elää.

Tästä tehtävässä on kyse

Tehtävässä tavoitteenasi on jatkuva asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan edellytysten parantaminen eri ketjukonsepteissamme, erityisenä vastuualueenasi rautakaupan myymälä-, tuoteryhmä- ja palvelukonseptit.  Vastaat koko S-ryhmän osaamista hyödyntäen monitahoisista konseptihankkeista, jotka tuottavat arvoa sekä asiakkaillemme että liiketoiminnallemme.

Tunnet hyvin kuluttamisen, asiakkaamme, kilpailijamme ja omat kyvykkyytemme. Näillä tiedoilla tunnistat kaupallista potentiaalia. Hyödynnät kyvykkyyttäsi kääntää konsepti -ja markkinaosaamisesi onnistuneeksi asiakaskokemukseksi, jolloin

  • myymäläkonseptimme ovat kilpailukykyisiä ja asiakasodotuksia vastaavia

  • hankkeiden läpivienti yhteistyössä alueosuuskauppojemme kanssa sujuu

  • paikallisten markkinatilanteiden mukainen valikoima toteutuu jokaisessa myymälässä

  • jatkuvan ja ketterän kehittämisen hengessä onnistumiset ja kehityskohteet on analysoitu.

Mitä me voimme tarjota sinulle? Millaisena uusi arkesi näyttäytyy?

Osaamispääomasi kasvaa. Meillä on kova tavoitetaso, kun kehitämme monikanavaisia konseptejamme ja asiakaskokemusta. Koet ja opit varmasti uutta. Pääset myös oppimaan lisää ketterästä kehittämisestä monimuotoisessa toimintaympäristössä.

Näköalaa ja monimuotoisuutta. Tehtävä leikkaa läpi eri toimialojen ja toimintojemme. Työskentelet niin alueosuuskauppojemme kuin liiketoimintamme osaajien kanssa. Verkostoidut ja luot läpi urasi kestäviä suhteita.

Vaikutat tulevaan. Iso teema työssäsi on jatkuva parantaminen. Teet tällöin havaintoja datasta ja olet maailman tapahtumien sekä trendien pulssilla. Havaintosi ja ideasi vaikuttavat suunnitteluumme ja kehittämiseemme.

Yhdessä onnistumme. Vaikka työmme on itsenäistä ja itse johdettavaa, tämä on työtä, jota nimenomaan tehdään yhdessä. Meillä on yhteinen, selkeä tavoite ja työskentelemme tasavertaisina.

Kohti tavoitteitasi. Isona talona meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia ura- ja kehittymispolkuja kiinnostuksesi mukaisesti. Henkilökohtaista arkeasi tukevat myös ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täältä.

Voisitko sinä olla tuleva työkaverimme?

Onnistuaksesi konseptipäällikkönä sinulla on jo näyttöjä asiakaslähtöisestä ketju-, tuoteryhmä- tai palvelukonseptien kehittämisestä ja toimeenpanosta. Työskentelyotteesi on ”hands on” ja kaupallinen. Ennen hankkeen käynnistämistä viihdyt myös strategisen tason markkina- ja kuluttajaymmärryksen maailmassa. Mielestämme on myös tärkeää, että

  • hallitset asiakaslähtöisen kuluttajamyynnin ja tunnet käyttötavarakaupan tuotealueet

  • tunnet intohimoa kaupan ja kysynnän kehitykseen ja asiakaslähtöisyyteen

  • sinulla on vahvat valmiudet monitahoisten kehitysprojektien toteuttamiseen ja läpivientiin sekä systemaattisuutta ja jämäkkyyttä konseptien toteuttamisen toimeenpanossa ja seurannassa.

Tehtävään liittyy varsin vähän annettuja tekijöitä, joten sinulla on oltava rohkeutta tarttua toimeen ja tuoda esiin oma näkemyksesi. Vuorovaikuttaminen erilaisissa verkostoissa ja kokoonpanoissa on sinulle näin luontevaa. Koska harva kaiken tietää, uskallat myös kysyä ja haluat oppia uutta. Laillamme sinua vie eteenpäin halu kehittyä ja kehittää.

Tunnistitko edeltä itsesi? Entä vaikuttiko tehtävä ja kokonaisuus sinua kiinnostavalta? Siinä tapauksessa olisi hienoa seuraavaksi kuulla sinusta lisää!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 8.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi ja käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, yksikön esihenkilö myyntijohtaja Päivi Hole kertoo mielellään lisää tästä tehtävästä, meillä työskentelystä tai työsi tavoitteista. Hänet tavoitat parhaiten 28.7. klo 12-13 tai 4.8. klo 12-13 numerosta 040 743 0536 tai sähköpostitse paivi.hole@sok.fi.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot