(Poistunut julkaisusta)

Konseptipäällikkö, tiedonhallinta
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Tietopääoma ja Finanssiäly -osaston Tiedonhallinta-tiimiin asiakastietojen konseptipäällikköä vastaaman OPn asiakastietojen hallinnan ja siihen liittyvien ratkaisujen kehittämisestä varmistaen liiketoiminnan ja sääntelyn asettamat sisällölliset sekä laadulliset vaatimukset.

 

Tässä roolissa tulet toimimaan asiakastiedon hallinnan ohjausmallin moottorina sekä vastaat toiminnan tukemisesta ja varmistamisesta eli tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään digimurroksemme keskiössä mukavien työkavereiden kanssa – ja näkemään työsi jäljet suoraan asiakkaidemme arjessa.

 

Oikean osaajan tuntomerkit 

Data ja siihen liittyvät prosessit ovat sinulle kaiken tekemisen keskiössä. Sinulla on vahva ymmärrys tiedonhallinnan periaatteista, käytännöistä sekä menetelmistä ja olet jo kartuttanut kokemusta muutoksen eteenpäin viemisestä. Asiat kuten data governance, data standardi, elinkaarenhallinta sekä käsittelysäännöt ovat sinulle arkipäivää. Tartut luontaisesti asioihin ja yhdessä sidosryhmien kanssa rakennat sekä jalkautat päämäärätietoisesti asiakastietojen hallinnan ja käsittelyn toimintamalleja läpi organisaatiomme.

 

Olet kerryttänyt takataskuusi näyttöjä tiedonhallinnan hankkeista ja kehittämisen tehtävistä. Kokemusta sinulle on kertynyt jo sen verran, että voit ohjata alueellasi myös sidosryhmätoimijoita sekä kumppaneita valmentavalla otteella. Kaikkea tekemistämme ohjaa aina OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.

 

Muutoksen tekijät

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja sitä myötä kehittämisen ja teknologioiden parissa meillä työskentelee jo lähes 1000 osaajaa kasvumme vain kiihtyessä. Tämä tehtävä on vain yksi monista uramahdollisuuksistamme ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kasvuasi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi.

Voit luottaa siihen, että roolissasi sinua tukee joukko kehittämisen ammattilaisia, joilla on vahva näkemys siitä, mihin olemme menossa ja vankka halu kehittää ja saada paljon aikaan. Haluammekin palvella liiketoimintaamme parhaalla mahdollisella tavalla. Porukkamme on kokenutta ja ammattimaista, itsenäisesti työtä tekevää mutta vahvasti yhteen hiileen puhaltavaa. Luonnollisesti isona talona meillä on mahdollisuus tarjota myös vaihtoehtoisia polkuja kehittymisellesi ja urallesi. Voit tutustua tarkemmin Helsingin Vallilan arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Marika vastaa niihin mielellään. Tavoitat hänet puh. 050 325 8335 25.6. klo 11-12 ja 29.6. klo 15-16 tai sähköpostitse marika.jalonen(at)op.fi.

 

Voit hakea tehtävään 15.7.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi OPn uramahdollisuudet sivuston kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.