(Poistunut julkaisusta)

Kongressiapulainen - Kuopio
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Etsimme Kuopioon Kongressiavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tehtävän kuvaus

Tehtävänäsi on avustaa syyskuun lopulla Kuopiossa pidettävän kongressin järjestelyissä ja käytännön asioiden hoitamisessa. Pääset myös vastaanottamaan kongressivieraita sekä tekemään some päivityksiä kongressiin liittyen. Kongressiin tulee noin 1000 osallistujaa. Työt alkavat arviolta elokuun puolivälissä ja päättyvät lokakuun alkupuolella. Aluksi työ on osa-aikaista, mutta kongressiviikolla työtunteja on tarjolla runsaasti.

Odotamme sinulta

Olet reipas ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun osaaja, joka työskentelee oma-aloitteisesti eikä pelkää tarttua toimeen. Voit olla valmistunut tai vielä opiskelemassa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti ja uskallat rohkeasti ottaa kontaktia erilaisiin ihmisiin. Olet valmis joustaviin työaikoihin ja pystyt hoitamaan useita päällekkäisiä työtehtäviä. Osaat käyttää normaaleja toimisto-ohjelmistoja ja plussaa on, jos myös Kongressi-ohjelma on sinulle entuudestaan tuttu.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 / mikkeli@eilakaisla.fi 10.7. klo 13-15 ja 16.7. klo 13-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi