Konevuokraamotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2021

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle/Pirkkalaan asiakaspalveluhenkistä ja oppimishaluista

KONEVUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ

heidän huumorintajuiseen ja ammattitaitoiseen tiimiinsä!

Työsuhde alkaa 3-6 kk kestävänä määräaikaisuutena Adeccon kautta, jonka jälkeen valitulla henkilöllä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Konevuokraamotyöntekijänä tehtävänäsi on palvella koneita vuokraavia sekä niitä palauttavia asiakkaita. Työpäiväsi voi sisältää mm. asiakkaan neuvomista koneiden vuokraamisessa, tuotteiden luovutusta ja vastaanottoa, konekannan seuraamista järjestelmässä ja vuokraamon yleisestä toimivuudesta huolehtimista. Työssä käytetään apuna toiminnanohjausjärjestelmää, joten myöskin hyvät IT -taidot korostuvat tehtävässä.

Tehtävään saat kattavan ja käytännönläheisen koulutuksen, joten valmis alan osaaja sinun ei tarvitse olla! Tärkeintä on se, että olet asiakaspalveluhenkinen, sinulla on "asenne kohdillaan", ja sinulta löytyy halua oppia konevuokraamoalan tuotekategoriaa. Näiden lisäksi sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelytyyli.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduiksi, mutta ne eivät ole pakollisia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, huumorintajuisen huipputiimin tuen, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi!

Palkkauksessa huomioidaan valitun henkilön työhistoria ja osaaminen.

Koetko olevasi etsimämme henkilö? Jos vastauksesi on "kyllä", niin kannattaa hakea paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajan puitteissa. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Haethan tehtävää kuitenkin viimeistään 31.10.2021 mennessä. Tehtävää haetaan sivujemme kautta: www.adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Noora Heinonen, p. 040 482 4608 (arkena klo 8-16), noora.heinonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot