(Poistunut julkaisusta)

Konevuokraamon työntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Haemme asiakkaallemme Lyytisen Konevuokraus Oy:lle konevuokraamon  työntekijää/kuorma-autonkuljettajaa Pohjois-Savon alueelle.

Lyytisen Konevuokraus Oy:n vuokraustoiminta alkoi alunperin 1.1.1970. Vuokrauskonekalustomme on ajanmukainen ja huollettu; tarjoamme ratkaisun niin suureen kuin pieneen rakentamiseen. Kuljetuspalvelumme toimittaa vuokrakoneiden lisäksi myös asiakkaan tilaamat kuljetukset. Yhtiöllämme on tavaraliikennelupa. Meiltä saat myös tarkastus- ja asennuspalvelua sekä neuvontaa. 

Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli sinulta löytyy C-kortti ja kuljetusalan ammattipätevyys sekä asiakaspalvelutaitoa. Lisäksi edellytämme työturvallisuuskorttia.

Plussaa on, jos sinulla on kokemusta trukkien ajamisesta. Lisäksi kaiken tasoinen kokemus rakennusalasta katsotaan eduksi. Voit työskennellä Iisalmen tai Kuopion alueella.

Ikä tai aikaisempi työkokemus alasta eivät ole olennaisimpia, vaan aito motivaatio työn tekemistä kohtaan ja into oppia uutta ovat pääpointit. Sosiaalinen ja työtä pelkäämätön, itsenäinen ja reipas luonne sekä hyvä fyysinen kunto ovat tärkeimpiä piirteitä henkilöä valittaessa. Itse työhön perehdytetään hyvin.

Työsopimus tehdään aluksi määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta, tähdäten kuitenkin vakituiseen työsuhteeseen yrityksen omille kirjoille. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta, mikäli tunnistit itsesi! Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja hakemukset ainoastaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. 

Lisätietoja ark. 8-16

Susanna Koponen, puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.