(Poistunut julkaisusta)

Konetyötaitoinen kiinteistönhoitaja Joensuuhun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Haluatko mukaan? Ammattilaistiimimme Joensuussa etsii nyt joukkoonsa

 
KONETYÖTAITOISTA KIINTEISTÖNHOITAJAA

 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli etsimme kiinteistöhoidon ammattilaista kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen 1.10. alkaen. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteissamme Itä-Suomen alueella. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa ja tehtävässä on mahdollisuus myös päivystystöihin, ja päivystysvuorossa olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy usean vuoden kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Edellytämme kokemusta kiinteistönhoidon koneista, kuten kiinteistönhoitotraktoreista ja imulakaisukoneista. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Pääset työskentelemään vaativiin asiakaskohteisiimme, joissa pääset loistamaan osaamisellasi.

 

Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.9. mennessä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä saat Asiakasryhmän päällikkö Ville Matilaiselta, puh. 050 475 2178 / ville.matilainen@lassila-tikanoja.fi.