Konetyönjohtaja
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? — Olemme kiinnostuneita juuri sinusta!

Etsimme parhaillaan Porvoon jalostamolle Konetyönjohtajia

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Konetyönjohtajan työtehtäviin kuuluvat jalostamolla mm. käytettävien pumppujen, kompressoreiden ja turbiinien monipuoliset huolto- ja korjaustöiden valvonta. Konetyönjohtajana vastaat töiden laadukkaasta ja turvallisesta työnvalvonnasta yhteistyössä asentajien, operoinnin sekä palvelutoimittajien kanssa. Tehtävä vaatii moninaista osaamista ja pääset aitiopaikalle seuraamaan oman ammattialan asiantuntijoita, niin tuotannon kuin omaisuudenhallinnan osalta. Tehtävässä pääset osallistumaan päivittäiseen operatiiviseen toimintaan. Vastuukenttä on laaja ja sitä myöten työpäivien sisällöt hyvinkin vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Tehtävässä:

 • Vastaat pyörivien laitteiden huoltojen toteutuksen valvonnasta

 • Vastaat pyörivien laitteiden käytettävyyden ja käyttövarmuuden kehittämisestä sekä oman vastuualueen toimintojen kehittämisestä

 • Vastaat toteutuneiden töiden laadukkaan raportoinnin varmistamisesta kunnossapitojärjestelmään

 • Suoritat sijaisuustehtäviä ristiin muiden työnjohtajien / työnsuunnittelijoiden kanssa

 • Tulet olemaan osa konekunnossapidon ryhmää, johon kuuluu muita koneasentajia, työnvalvojia ja työnsuunnittelijoita

 • Toimit esimerkkinä turvallisuusasioissa puuttumalla epäkohtiin ja kehittämällä toimintaa systemaattisesti

 • Olet oma-aloitteinen ja varmistat myös henkilökohtaisesti, että työhön liittyvät lainsäädännölliset vaatimukset ja pätevyydet ovat ajan tasalla

Tässä tehtävässä vaaditaan:

 • Konetekniikan insinöörin koulutusta tai soveltuvaa ammattitutkintoa (konetekniikka) ja/tai aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä

 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

 • Englanninkielen taitoa

 • Turvallisuuskeskeinen asenne

 • Halu kehittää itseäsi uudessa tehtävässä

 • Hyvä osaaminen tietojärjestelmien käytössä (kunnossapitojärjestelmän käyttö ja dokumenttien luku)

 • B-ajokortti
   

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden osallistua tekniikaltaan monipuolisen tuotantolaitoksen kunnossapitotehtäviin yhdessä innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön kanssa. Nesteellä pääset kehittämään omaa ja organisaatiosi teknistä osaamista. 

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä:

Ryhmäpäällikkö Jouni Paakkonen, 050 458 0800 (keskiviikkoisin klo 15-16) tai jouni.paakkonen@neste.com

Hakuaika päättyy 15.8.2021.  

Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. 

Ensimmäiset haastattelut pidetään jo hakuajalla, joten haethan pian!

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot