(Poistunut julkaisusta)

Konetyönjohtaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? Olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Parhaillaan etsimme Porvoon jalostamolle

Konetyönjohtajaa

vahvistamaan konekunnossapitoa.

Konetyönjohtajana vastaat jalostamolla käytettävien pyörivien laitteiden kunnossapitotöiden työnjohdosta. Ryhmäsi koostuu omista osaavista asentajista, kuin myös palveluntoimittajista. Työnjohtajana vastaat töiden turvallisesta toteutuksesta, töiden edistymisen seurannasta, raportoinnista ja esimiestehtävistä. Konetyönjohtajana toimit tiiviissä yhteistyössä jalostamon tuotannon, kunnossapidon sekä palveluntoimittajien kanssa.

Vastuualueesi koostuu:

  • Nimetyn tuotantolinjan pyörivät laitteet; kompressorit, turbiinit, pumput, puhaltimet, vaihteet ym.
  • Omien asentajien johtaminen, töiden organisointi ja töiden priorisointi
  • Tehokkaan päivittäisen kunnossapidon varmistaminen ja vikaselvitykset
  • Pienempien kunnossapitotöiden suunnittelu, aikataulutus ja resursointi
  • Ennakkohuoltosuunnitelmien toteutus
  • Töiden seuranta, dokumentointi ja raportointi
  • Kustannusseuranta 

Tehtävissä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Omaat tinkimättömän turvallisuusasenteen sekä haluat olla mukana kehittämässä toimintaa ja tekniikkaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Aiempi kokemus teollisuuden konetöiden suunnittelusta tai työnjohdollisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat. Lisäksi edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa. Odotamme itsenäistä, vastuullista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, reilun työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista edistyksellisen teknologian parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla. Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Jos sinulla on kysyttävää hakuprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä
Ryhmäpäällikkö Simo Myrttinen, 050 458 2739 tai simo.myrttinen@neste.com

Hakuaika päättyy 2.12.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.